Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Comprex biedt individueel maatwerk van Italiaans keukendesign

Wie op zoek is naar een strakke, eigentijdse keuken met een verrassend goede prijs-kwaliteitverhouding moet zeker gaan kijken bij de Flagshipstore van Comprex Amsterdam aan de Buitenveldertselaan. Maar Comprex biedt meer dan keukens alleen.

Bij het binnenlopen van de showroom van Comprex Amsterdam, sinds eind 2010 gevestigd aan de Buitenveldertselaan 108, valt je oog onmiddellijk op een strak, zijdemat wit keukeneiland. Het is een meubel uit de Linea-collectie van Comprex, vertelt Mark Stouten, die de keukenspeciaalzaak samen met Rob Broekhuizen runt.

“Deze collectie heeft een unieke eigenschap. De fronten zijn slechts 12 mm dik, in plaats van de traditionele dikte van 18 mm. Dat geeft deze keuken een elegante uitstraling.” Een ander model van Comprex, Segno, heeft daarentegen juist weer fronten van 26 mm. “Dit is een mooie collectie voor iemand die meer houdt van een krachtige, stoere uitstraling.“

Een warm gevoel

Mark en Rob doen er vanaf het allereerste moment hun uiterste best voor om bezoekers van hun showroom een warm gevoel te geven over de mogelijke aankoop én het toekomstige gebruik van een Comprex-keuken. Mark: “Een nieuwe keuken koop je niet zomaar, het is een hele investering. Daar moet je goed over nadenken, met een enkel bezoek aan onze showroom ben je er niet. We overtuigen klanten met onze heldere aanpak en geven de juiste aandacht die zo’n aankoop verdient. Wij schetsen de keuken en presenteren fotorealistisch. Voor levering weet de klant exact hoe de keuken eruit komt te zien. Alles verloopt geheel volgens afspraak.”

Comprex Amsterdam levert maatwerk, benadrukt Mark, die ruim vijftien jaar ervaring in de keukenbranche heeft. “Daarvoor werken wij samen met erkende bouwspecialisten, die desgewenst alle benodigde aanpassingen en werkzaamheden voor de nieuwe keuken kunnen uitvoeren. Van het slopen van de oude keuken tot het verleggen van leidingen, plaatsen en stucen van muren en plafonds, het monteren van de nieuwe keuken en het installeren van de apparatuur. Wij bieden onze klanten een totaalpakket met één contactpersoon. Want wat is er nu mooier dan het kopen én gebruiken van een Comprex-keuken?”

Mark is duidelijk trots op de winkel aan de Buitenveldertselaan: “Comprex is absoluut onderscheidend op het gebied van keukenmeubilair. Niet alleen door het design, het kleurgebruik, de flexibiliteit en de technische mogelijkheden van de fabrikant, maar ook door de materialen en de goede prijs-kwaliteitverhouding, waarover klanten zich nog wel eens verbazen.”

Greeploze keukens

De keukenmeubelen van Comprex zijn vervaardigd van kwalitatief-hoogwaardige materialen, zoals fineer (waaronder een exclusieve houtfineer met een juten look), zijdemat- of hoogglanslak, kunststof, polymeer, corian en RVS. Greeploze keukens zijn blijvend populair en Comprex Amsterdam heeft er maar liefst drie verschillende keukens van staan. Mark: “Allemaal net even anders, onderscheidend en exclusief. Maar wie liever wel grepen op de deuren en laden van de keuken heeft, vindt bij Comprex Amsterdam eveneens wat hij of zij zoekt. Daarvoor bestaat vanzelfsprekend ook een groot aantal mogelijkheden.”

In het souterrain van de showroom, te bereiken via een statige trap, staan nog meer keukenopstellingen om een goed idee te kunnen krijgen van de vele oplossingen die Comprex Amsterdam kan bieden voor welke ruimte of formaat keuken dan ook.

Totaalpakket

Ook wordt daar duidelijk met welke partners wordt samengewerkt als het gaat om werkbladen, keukenapparatuur en accessoires. Enkele bekende merken die Comprex Amsterdam voert, zijn Miele, Gaggenau, Smeg, Atag, Pitt Cooking en Franke.

Om het totaalpakket nog completer te kunnen maken, ontwerpt Comprex Amsterdam ook meubilair voor de woonkamer, badkamer of bijkeuken. Mark: “Harmonie in kleur en materiaal speelt hierbij een centrale rol. Zo kunnen ruimtes als het ware samensmelten.”

Wie besluit om – natuurlijk vrijblijvend – eens te gaan kijken naar de Italiaanse keukenmeubelen bij Comprex Amsterdam kan daar rustig alle tijd voor nemen: voor de deur van de showroom aan de Buitenveldertselaan en in de naaste omgeving is er volop gratis parkeerruimte.

 

Comprex Amsterdam
Buitenveldertselaan 108
1081 AB Amsterdam

T: 020-64 25 042
www.comprexamsterdam.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *