Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Irene de Meijer vindt elke kamer Het Spoorhuis wel een bruidssuite

Irene de Meijer (55) uit Uithoorn, is samen met haar man Michel sinds oktober 2017 eigenares van restaurant en bed & breakfast Het Spoorhuis Uithoorn.    

 

Vlinders
Na 34 jaar ben ik nog steeds verliefd op Mies. Ik krijg nog altijd de kriebels in mijn buik als hij thuiskomt, vooral als hij voor zijn werk een paar dagen is weggeweest. Dan kijk ik er enorm naar uit hem weer te zien!

Liefde van mijn leven
Onomstotelijk MIES, met dikke vette hoofdletters! 

In voor- en tegenspoed
Verdriet en gemis zijn heel persoonlijk en iedereen verwerkt dat op zijn eigen manier. Er voor elkaar zijn is dan ontzettend belangrijk. Soms heb je een schouder nodig om op uit te huilen. Samen kunnen en mogen delen van de momenten in je leven die voorspoedig gaan, zie ik als een cadeautje!

Bruidssuite
Ieder jaar op onze verkeringsdatum boeken wij ergens een bruidssuite. De verkeringsdatum vind ik belangrijker dan onze trouwdatum, omdat het op deze dag allemaal begonnen is. Dit jaar boeken we de bruidssuite in Het Spoorhuis, dat moeten we toch zelf ook een keertje meemaken! Het wordt nog moeilijk kiezen, want ik vind iedere kamer zo mooi dat het allemaal wel bruidssuites kunnen zijn!

Trouwlocatie
Over een paar maanden trouwen onze dochter Danielle en toekomstige schoonzoon Bouke in Het Spoorhuis. Danielle, eigenares van woonwinkel De Dochter van Mies, heeft de nieuwe inrichting van Het Spoorhuis ontworpen. Hoe bijzonder om dan daar te trouwen!  

Kleinkind
Sinds kort ben ik de trotse oma van een heel lieve kleindochter. Deze gebeurtenis geeft het woord liefde een heel andere dimensie. Je eigen kind als moeder en haar partner als vader zien, is iets wat mij heel diep in mijn hart raakt.

Liefdesliedje
Careless whisper van George Michael geeft mij na al die jaren nog steeds kippenvel, omdat wij daar verkering op hebben gekregen in The Riverside Bar in Uithoorn. Sowieso kan de muziek van George Michael mij tot tranen toe roeren.

Liefdesverdriet
Ik kan nu al heel verdrietig worden bij de gedachte dat wij ooit afscheid van elkaar moeten nemen. Ik hoop dat dit nog heel lang gaat duren en ik hoop, dat als de tijd daar is, dat ik de eerste ben die gaat. Dan hoef ik Mies niet te missen.

Onvoorwaardelijke liefde
Onvoorwaardelijke liefde heb ik voor mijn hele gezin! Daar wijkt alles voor en daarvoor ga ik door het vuur! Ik koester de momenten die wij als gezin samen zijn! 

Ik hou van…
Pure chocolade met een blikje Cola Light. Het verwenmomentje van de dag!

 

Foto: Fotostudio Enjoy│Ingrid van Heteren

Share, , Google Plus, Pinterest,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *