Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Smakelijk snacken in het hartje van Amsterdam

Als je je horecagelegenheid zelf al omschrijft als ‘chaotisch’ en ‘hysterisch’ dan weet je in ieder geval wat je kunt verwachten. Wie zich graag in het Amsterdamse uitgaansleven mag storten, kan sinds kort de trek stillen in snack-bar Hurryhurrygogo.

De nieuwe snack-bar is gelegen onder de supperclub aan de Singel 460 en koppelt zich aan het nachtleven van de stad door tot ver na middernacht open te blijven, kwalitatieve snacks te serveren en ook nog eens als bar te fungeren.

Hurryhurrygogo omschrijft zich als een gelegenheid waar je ook kunt snacken. Het menu bestaat om die reden uit twintig kleine gerechten onder de tien euro, zoals een patatje rendang en verschillende saté’s. Als klap op de vuurpijl kun je een dessert bestellen dat de prozaïsche naam Happy End heeft meegekregen.

Bij Hurryhurrygogo kun je hapjes en drankjes aan de bar bestellen, om het vervolgens zelf bij de keuken af te halen. Maar je kunt er ook borrelen en daarbij Aziatische ‘bites’ bestellen.

De gelegenheid is zes dagen per week tot in de nachtelijke uren geopend. Op maandag, woensdag en zondag gaan de deuren om 17 uur open en om twee uur dicht en donderdag, vrijdag en zaterdag blijft men nog een uurtje langer open. De keuken gaat een uur voor sluitingstijd dicht.

 

 

 

Share, , Google Plus, Pinterest,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *