Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Het terras van The Traveller is dé plek waar je moet zijn

Als het op maandag 1 juni net zulk lekker weer wordt als afgelopen week, dan is het nieuw aangelegde terras van The Traveller dé plek waar je moet zijn. Het restaurant vlak naast de Johan Cruijff ArenA viert op feestelijke wijze de smaken van over de hele wereld.

Mede-eigenaar Neal Valentijn opende het restaurant in november, samen met Michiel Deenik die na Visaandeschelde en The Roast Room zijn derde avontuur is begonnen en met jeugdvriend Jeroen van Brussel. “Het mooie aan The Traveller is dat we alle kanten op kunnen qua smaken. We hoeven ons niet te beperken tot één keuken en kunnen van alles uitproberen.”

In tijden van anderhalve meter afstand biedt het terras alle ruimte om gezellig te lunchen, te borrelen of te dineren, terwijl intussen de richtlijnen van het RIVM worden nageleefd. Met de tijdens de lockdown ontwikkelde take-away & free delivery gaat The Traveller gewoon door. Dus voor 22,50 euro per persoon krijg je The Traveller borrelbox, die goed gevuld is met heerlijke bites en een fles wijn.

Shared dining

Wil je thuis heerlijk dineren, dan biedt het restaurant The Traveller Box met een compleet driegangen shared dining menu voor 37,50 euro per persoon. En heb je gewoon zin in een Flammkuchen of een ander à la carte gerecht, dan kun je deze gewoon bestellen.

The Traveller vind je midden in Cumulus Park. Een plek met veel business, beleving en internationale (zaken)gasten. Aan het team van The Traveller is de taak toebedeeld om die wereldwijze gast te verrassen met een all-day concept. Het gloednieuwe, vrijstaande pand aan de Bijlmerdreef is moeilijk te missen. Met een opvallend transparante uitstraling fungeert het als ideale ontmoetingsplek van de omgeving.

The Traveller

Bijlmerdreef 108

Amsterdam

T 020 896 0790

W www.thetravelleramsterdam.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *