Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Happy Bodies, een eigentijdse boutique lifestyleclub

In de lichte, ruime en stylish studio van Happy Bodies Amsterdam-Zuid met uitzicht op het reilen en zeilen in de Wielingenstraat, heerst een dynamische sfeer. Op state of the art toestellen staan clubmembers zich in het zweet te werken. Er gaat een enorme dosis energie uit van de glimlach op hun gezichten. Daarom doet de fonkelnieuwe lifestyleclub zijn naam absoluut eer aan!

Binnen een gezond leefpatroon is bewegen niet meer weg te denken. Of je nu wilt afvallen, je energielevel een boost wilt geven of fit wilt blijven. Happy Bodies is de plaats bij uitstek voor iedereen die op een efficiënte, veilige én leuke manier wil trainen. In Overveen, Heemstede en Amstelveen was het al enige tijd een komen en gaan van tevreden members. Wegens dit succes is Happy Bodies sinds kort ook in Amsterdam-Zuid nabij de RAI te vinden.

“Ons concept focust zich met name op de doelgroep die zich realiseert dat lichaamsbeweging cruciaal is, maar zich niet per se thuis voelt in een reguliere fitnessclub”, vertelt clubmanager Tim Buffing. De gemoedelijke sfeer, volop persoonlijke aandacht en het hoge servicelevel zijn ingrediënten die Happy Bodies uniek maken. Een eigentijdse lifestyleclub in een met aandacht voor design ingerichte studio, waar iedereen zich op zijn gemak voelt.

Unieke manier van fitness

Daaraan is nog een factor onlosmakelijk verbonden. “Trainen bij ons betekent fitnessen op een unieke manier! Happy Bodies is de eerste club in Amsterdam die de Milon Cirkel gebruikt als basis voor het totale concept. De Milon Cirkel is een slimme combinatie van twaalf cardio- en krachttoestellen die samen een circuit vormen. Tijdens een training worden acht apparaten steeds met elkaar afgewisseld. Eén ronde duurt 17,5 minuut. Alle spiergroepen in het lichaam worden hierbij getraind. Vervolgens is er één minuut pauze en daarna herhaal je de ronde.”

Dat maakt het in totaal een zeer intensieve, efficiënte total body workout van 35 minuten. Omdat de zes spieroefeningen maar één minuut duren en de conditieoefeningen slechts vier minuten van je tijd in beslag nemen, wordt het sporten met de Milon Cirkel bovendien nooit saai.

Uitdagend voor iedereen

Voor je aan de slag gaat, worden je persoonlijke doelstellingen in jouw online account gezet en gekoppeld aan een clubcard. Tim: “Voorafgaand aan de eerste training stel je samen met een trainer eenmalig alle toestellen in op de juiste intensiteit. Zo is het uitdagend voor iedereen; of je nu jaren niet hebt gesport of juist heel atletisch bent ingesteld. Met behulp van de clubcard worden alle persoonlijke gegevens en voorkeuren bewaard. Hierdoor bestaat er geen risico op foutief sporten. Tijdens iedere training worden zitpositie en gewicht altijd automatisch gesynchroniseerd met het online account. Dit maakt trainen met de Milon Cirkel dus honderd procent veilig.”

Minstens zo fijn om te weten is dat je met deze trainingsmethodiek snel progressie maakt. Eén keer per vijf dagen trainen met de Milon Cirkel is ruimschoots voldoende voor een super goed resultaat! Door de speciale persoonlijke trainingsmethode train je namelijk uiterst efficiënt, waardoor je stofwisseling aanzienlijk omhoog gaat. En hoe hoger de stofwisseling, hoe meer calorieën er worden verbrand. Zelfs de dag na je training!

Boutique Lifestyleclub

Wie vaker dan twee keer per tien dagen wil trainen, vindt bij Happy Bodies nog meer stimulans. Zo kun je specifieke spiergroepen met functionele training een extra boost geven. “Wij hebben geen dumbells van het kaliber “zware jongens” in huis, maar beschikken wel over een mooie functionele ruimte met uitdagende oefeningen.” Het zogenaamde ‘Five-concept’ maakt de beleving van Happy Bodies als boutique lifestyleclub helemaal compleet. Deze vijf op yoga en pilates gebaseerde houdingscorrectie toestellen bieden dé oplossing voor een zittend bestaan.

“Five is prettig voor iedereen die door een inactieve levensstijl zijn natuurlijke beweeglijkheid voelt verminderen. Met klachten aan rug, nek, schouders of heupen tot gevolg. Met Five kun je deze verminderen en voorkomen. Bovendien werkt het tegen artrose en gewrichtsproblemen. Uiteraard geven onze lifestyle coaches ook hier één op één begeleiding.” Fitter, slanker en energieker door het leven? Gewoon een kwestie van je stoute sportschoenen aantrekken en gaan! 

Happy Bodies Amsterdam-Zuid
Wielingenstraat 28
Amsterdam
T 088 -789 99 99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *