Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Happy Bodies: gezond, gemoedelijk en nooit saai

De Milon Cirkel is een slimme combinatie van twaalf cardio- en krachttoestellen

Wil je werken aan een gezonde leefstijl en op een unieke manier trainen in een gemoedelijke sfeer met volop persoonlijke aandacht? In de eigentijdse, kleinschalige lifestyleclubs van Happy Bodies werk je op een efficiënte, veilige én leuke manier aan je lichaamsbeweging. Zo ga je fit, gezond en energiek door het leven!

Happy Bodies gebruikt de Milon Cirkel als basis voor het totale concept, waarin je in 35 minuten je hele lichaam traint en zowel slanker als fitter wordt. Deze slimme combinatie van twaalf cardio- en krachttoestellen vormen samen een circuit en staat garant voor fitnessen op een unieke manier.

Tijdens een training worden de toestellen steeds met elkaar afgewisseld. Eén ronde duurt zeventien minuten. Alle spiergroepen in het lichaam worden hierbij getraind. Vervolgens is er één minuut pauze en daarna herhaal je de ronde. Dat maakt het een zeer intensieve, efficiënte total body workout. Omdat de zes spieroefeningen maar één minuut duren en de conditieoefeningen slechts vier minuten van je tijd in beslag nemen, wordt het sporten met de Milon Cirkel dus nooit saai.

Voorafgaand aan de eerste training stel je samen met een trainer eenmalig alle toestellen in op de juiste intensiteit. Zo is het uitdagend voor iedereen; of je nu jaren niet hebt gesport of juist héél atletisch bent ingesteld. Met behulp van de clubcard worden alle persoonlijke gegevens en voorkeuren bewaard. Hierdoor bestaat er geen risico op foutief sporten. Tijdens iedere training worden zitpositie en gewicht altijd automatisch gesynchroniseerd met het online account. Dit maakt trainen met de Milon Cirkel dus honderd procent veilig.

Efficiënt trainen


Minstens zo fijn om te weten is dat je met deze trainingsmethodiek snel progressie maakt. Eén keer per vijf dagen trainen met de Milon Cirkel is ruimschoots voldoende voor een super goed resultaat.  Door de speciale persoonlijke trainingsmethode train je namelijk uiterst efficiënt, waardoor je stofwisseling aanzienlijk omhoog gaat. En hoe hoger de stofwisseling, hoe meer calorieën er worden verbrand. Zelfs de dag na je training. Wanneer je vaker dan twee keer per tien dagen wilt trainen, vind je bij Happy Bodies nog meer stimulans. Zo kun je specifieke spiergroepen met functionele training een extra boost geven.

Daarnaast maakt ‘Five’ de beleving bij Happy Bodies helemaal compleet. Deze vijf op yoga en pilates gebaseerde houdingscorrectie toestellen bieden dé oplossing voor een zittend bestaan. Dit maakt Five prettig voor iedereen die door een inactieve levensstijl zijn natuurlijke beweeglijkheid voelt verminderen. Met klachten aan rug, nek, schouders of heupen als gevolg. Met Five kun je deze verminderen en voorkomen. Bovendien werkt het tegen artrose en gewrichtsproblemen. Uiteraard geven de lifestyle coaches ook hier één op één begeleiding.

Persoonlijke aandacht


Met vestigingen in Overveen, Heemstede, Amstelveen, Amsterdam-Zuid, Alkmaar, Haarlem-Noord en binnenkort ook Hoofddorp, is het eigentijdse concept toonaangevend. Oprichter en eigenaar Jibbe de Goede vertelt hoe het idee voor Happy Bodies ontstond. “In mijn functie als vertegenwoordiger van de Milon Cirkel bezocht ik veel verschillende sportclubs en zag ik waar deze goed of niet goed tot hun recht kwam. Een aantal ondernemers was geneigd om te zeggen dat deze vorm van trainen niet goed werkt. Maar Milon werkt juist heel goed; zolang je er maar het juiste concept omheen bedenkt. Bij mij ontstonden er steeds meer ideeën waarmee ik samen met twee compagnons de plannen voor een businessplan smeedde.” 

De members van Happy Bodies loven de klantgerichtheid en optimale service. Persoonlijke aandacht vormt de basis van het unieke concept. “De meeste mensen kennen we bij naam. Ook zorgen wij ervoor dat er altijd lifestyle coaches in de cirkel op de trainingsvloer staan om te zorgen dat de members het optimale uit hun training halen. Daarom is ons personeel essentieel. Dat zij een sociaal karakter hebben, is een absolute voorwaarde.”

Prettige omgeving


Happy Bodies staat voor een laagdrempelige, prettige omgeving om aan je gezondheid te werken. Dat het concept in drie jaar tijd uitgroeide tot een keten met zeven vestigingen, bewijst dat de behoefte daaraan groot is. Jibbe: “We ontvangen veel feedback van onze leden. Laatst kregen wij bijvoorbeeld een positief bericht van iemand met knieproblemen. Door het trainen op de Milon Cirkel zijn deze volledig weg en kan hij zonder operatie functioneren. Een andere member met diabetes type 2 heeft door het sporten geen medicatie meer nodig. Wanneer wij dit soort success stories horen, geeft dit veel voldoening.”

Reden te meer om met Happy Bodies nog meer aan terrein te winnen. “Het animo voor alles wat ons concept biedt is groot. In onze clubs willen wij wel zoveel mogelijk de persoonlijke touch blijven leggen. Daarom nemen wij niet te veel leden per vestiging aan en zijn de locaties niet enorm groot. Om veel mensen te kunnen begeleiden naar een gezonde leefstijl, willen wij in de toekomst nog meer clubs openen in het gebied tussen Alkmaar, Leiden en Hilversum.”

 

www.happybodies.nl

 

Ondernemende sportfanaten kunnen eigen Happy Bodies vestigingen openen door franchisenemer te worden. Stuur voor meer informatie een e-mail naar: franchise@happybodies.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *