Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Hans Beers: trend gespot: gelaagd haar!

Lang haar kan mooi zijn. Maar wat zien we? Een staartje? Een knot? Daar is lang haar niet voor bedoeld. Laat een mooie coupe knippen. Gelaagd haar geeft beweging, volume, is sexy.

In bijgaand kapsel zie je het effect van een eigenzinnige coupe die speels is, maar ook uitdagend. Ogen, jukbeenderen en kaaklijn komen goed tot hun recht.

Haar kleuren

Wees voorzichtig met kleuren. En ontkleuren! Blond kan prachtig zijn, maar wat heb je eraan als jouw lange manen helemaal dor en droog zijn? En halverwege afbreken? Een solide behandeling begint met de beste producten en lage percentages. Dan duurt het maar ietsje langer. Highlighten is niet verboden, maar wel een beetje passé. Kies voor mooie kleuren en kleurvlakken. En voor heel veel glans.

Bij dit kapsel is er eerst ontkleurd met Sassoon en daarna ingekleurd met Elumen. Dat laatste is geen chemisch product. Het tast het haar niet aan, maar maakt het juist sterker. Geeft een mooie transparante kleuring en heel veel glans. Drogen met föhn en styler, en dan nog een klein beetje droge wax voor het rommelige effect. Vraag voor de verzorging ook eens naar de oliën van Sebastian en Sassoon. Je bent onmiddellijk verliefd.

 

Hans Beers Hair Stage
Sloterweg 1254 (t.o. de Molen van Sloten)
1066 CW Amsterdam
020 – 6 17 16 14

 

vrij parkeren rond de salon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *