Hanneke Lutz: Ik hou van een destroyed jeans maar ook van mooie jurk van Natan

Wat is de stijl van Hanneke Lutz (35) uit Vinkeveen die samen met haar man Jasper Verhoek modezaak Lutz in Vinkeveen runt?

Stijl

Van alles wat, maar niet extreem uitgesproken. Ik hou van een destroyed jeans met een paar mooie sneakers of pumps, maar er hangt ook een mooie jurk van Natan in mijn kast. Gelukkig heb ik een baan waarbij ik alle stijlen kan dragen.

Grootste schatten

Natuurlijk onze twee dochters, Beau van 3 en Fleur van 6 maanden! Maar in mijn kast is dat een zwarte leren stretchlegging van DNA. ‘s Zomers, ’s winters, met een hak of sneaker, netjes of casual, alles kan!

Stijlicoon

Coco Chanel, stijlvol, eigenwijs en ze had heel duidelijk voor ogen wat ze neer wilde zetten.

Winkel

‘De winkel’ is mijn tweede thuis. Tot mijn 13e heb ik samen met mijn ouders en zusje naast de winkel gewoond. Na mijn studies en baan bij Nike ben ik in 2008 de zaak in gegaan. Het is fantastisch om een familiebedrijf met 111 jaar historie voort te kunnen zetten!

Uitspatting

Een mooie cognackleurige tas van Mulberry!

Najaarsmode 2015

De broeken hebben weer nieuwe silhouetten, erg leuk. De flare pijp komt terug en ook de meer pantalonachtige broek. De laatste in nieuwe stoffen, sweatstof, (eco)leer en mooie soepel vallende stoffen. Naast donkere tinten zijn er volop prachtige zand- en natureltinten in mantels, jeans en knitwear.

Op de brandstapel

De witte legging!

Merk

Ik combineer graag verschillende merken om mijn eigen stijl te creëren. Favoriet zijn Closed, Essentiel, Zoe Karssen en Amatør, voor schoenen ETQ en Fratelli Rossetti.

Designer

Edouard Vermeulen is de designer van het huis Natan in Brussel. Máxima draagt regelmatig zijn ontwerpen. Naast de tijdloze designs zijn de pasvormen van Natan erg mooi. Je wordt er als vrouw echt mooier van, dat willen we toch allemaal? Wij hebben de eer dat we zijn ontwerpen in onze winkel mogen verkopen.

Miskoop

Ooit had ik het idee dat het leuk zou zijn om mijn eigen kleding te maken of te pimpen, dus ik kocht een naaimachine. Ik denk dat ik ‘m drie keer heb gebruikt…

www.lutz.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *