Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Haarmode Lydia geeft je vooral een goed gevoel

Haarmode Lydia - feel good

Haarmode Lydia heeft een kapsalon in Wilnis en in Woerden. Eigenares Esther Nederhof werd nog net niet geboren met een kappersschaar in haar hand, maar het kappersvak zit wel in haar bloed.

Esther is vooral een kapster met visie. Hoewel het met twee kapsalons – één in Wilnis en één in Woerden – best druk is, neemt Esther Nederhof (43) als echte onderneemster toch de tijd om met een kritisch oog naar haar bedrijf te kijken.

“Intern loopt alles gesmeerd, nu is het tijd om verder te professionaliseren en meer naar buiten te treden”, zegt ze. De salon in Wilnis wordt in het najaar uitgebreid met een beautysalon en alle 13 medewerksters krijgen dit voorjaar nieuwe bedrijfskleding. Een gloednieuw logo is er ook.

Esther: “Ik heb nog even overwogen om de bedrijfsnaam te veranderen – Haarmode Lydia is misschien niet de modernste naam – maar ik hecht er toch veel waarde aan. Tenslotte is mijn moeder Lydia de zaak begin jaren tachtig begonnen en de naam is, zeker in De Ronde Venen, echt een begrip.”

Feel good salon

Op het nieuwe logo staat de kreet ‘feel good salon’. Esther: “Feel good staat voor het goede gevoel dat de klanten hier hebben. Het gevoel welkom te zijn, goed advies te krijgen, de vrijheid te hebben je mening te geven of om eens door een ander geknipt te willen worden, het lekkere kopje koffie, de gastvrijheid en de gezelligheid. Feel good staat ook voor het gevoel dat wij als team hebben. Ik ben trots op wat ik doe en ik ben zeker zo trots op mijn team! Iedereen denkt en doet altijd enthousiast mee!”

Haarmode Lydia is een kapsalon voor dames, heren en kinderen. Een salon waar jong en oud zich volkomen op zijn gemak kan voelen. De kapsters worden enkele keren per jaar bijgeschoold op het gebied van nieuwe trends en knip- en kleurtechnieken. Esther: “De trainer die ons bijschoolt, is het grootste deel van het jaar in Amerika en is altijd op de hoogte van de laatste trends in de mode en op kappersgebied. Je leert áltijd weer van zo’n training, hoe lang je dit vak ook uitoefent. Een voorbeeld? Vroeger moest het haar altijd ‘connected’ zijn, de haarlijnen moesten natuurlijk in elkaar overvloeien. Nu mag een coupe ook ‘disconnected’ zijn. Zoals nu bij de mannen de opgeschoren zijkanten, waar dan een lange bovenlaag overheen valt.”

Schoonheidsspecialiste

In het najaar start in de salon in Wilnis de schoonheidsspecialiste, maar nu al kun je bij Haarmode Lydia terecht voor het verven van wimpers en wenkbrauwen. “Daar was veel vraag naar, want wenkbrauwen zijn heel bepalend voor je uitstraling. Verder kun je bij ons gellak op je nagels laten aanbrengen. Dat is een nagellak op basis van een gel, die laag voor laag onder een lamp uithardt en die drie weken mooi blijft.”

Hoofdhuid

In de kapsalon wordt gewerkt met het gerenommeerde merk Keune Haircosmetics, dat ook de ammoniakvrije So Pure lijn heeft, gebaseerd op plantaardige grondstoffen. “Daarnaast werken we met Nioxin, een cosmetisch-medische productlijn die de hoofdhuid weer in optimale conditie kan brengen. Hiermee kunnen we problemen als dunner wordend haar, roos en problemen die ontstaan bij zwangerschap, medicijngebruik, psoriasis of eczeem aanpakken. Met de Nioscoop, de speciale microscoop van Nioxin, kunnen we het haar en de hoofdhuid 200 keer vergroot bekijken en analyseren. De Nioxin behandelingen werken echt heel goed, we hebben al veel mooie resultaten geboekt!”

Haarmode Lydia
www.haarmodelydia.nl

Dorpsstraat 63
3648 AG Wilnis
T 0297 28 58 15

Tournoysveld 79a
3443 ES Woerden
T 0348 49 91 83

Share, , Google Plus, Pinterest,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *