Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Muziek- en Dansschool Amstelveen geeft begin juli weer proeflessen

Wie aan de slag wil met muziek of dans, kan in het weekend van 4 en 5 juli gratis een proefles volgen  bij Muziek- en Dansschool Amstelveen.

Kinderen vanaf vier jaar, jongeren en volwassenen kunnen dat weekend een proefles volgen op een instrument, maar het kan ook een proefles zingen zijn, klassiek ballet of jazz/streetdance. De proeflessen zijn gratis, maar inschrijven is verplicht. Voor meer informatie kan men op de website terecht.

Na een zeer lastige periode kan Muziek- en Danschool Amstelveen weer van start gaan, met de nodige maatregelen en helaas nog enkele beperkingen. Voel je iets voor gitaar, of denk je eerder aan viool? Gaat je belangstelling uit naar piano klassiek of pop/jazz? Zingen? Ballet of jazz/streetdance? Schrijf je in voor een proefles, dan weet je waar je hart sneller van gaat kloppen.

Het cursusprogramma van Muziek- en Dansschool Amstelveen, dat deel uitmaakt van Platform C., richt zich op alle leeftijden, met speciale lessen voor de allerkleinsten.

Deelname aan een proefles is geheel vrijblijvend en verplicht nergens toe. Als de proefles naar meer smaakt, kun je uit het lesprogramma van seizoen 20-21 een keuze maken en je inschrijven. ‘Het is geweldig om de leerlingen weer te zien en weer samen muziek te kunnen maken,’ zegt drumdocent Piet-Jan Nijssen.

Muziek- en Dansschool is gevestigd aan Stadsplein 99 en de gratis proeflessen worden zaterdag 4 en zondag 5 juli tussen 9 en 17 uur gegeven.

Foto’s: Alina Krasieva

Share, , Google Plus, Pinterest,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *