Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Gordal, heerlijk tafelen op z’n Spaans

Restaurant Gordal brengt al jaren een mediterrane, culinaire belevenis naar Amsterdam-Buitenveldert. Het heeft bovendien een geweldig dakterras dat je echt niet mag missen. En met nieuwe gerechten viert het Spaanse restaurant de heropening na de lockdown.

Spanje staat bekend om haar verschillende contrasten en kleuren. Door in een ontspannen sfeer een mooie selectie tapas, pintxos en gezonde salades te serveren, is dit precies wat Gordal ademt. Diverse live optredens en bruisende events zorgen bovendien voor ultieme beleving in Mediterraanse sferen.

Het Gordal Restaurant maakt onderdeel uit van Element Amsterdam. Een comfortabel en eigentijds hotel gericht op long stay, waar gasten van over de hele wereld een aangename uitvalsbasis vinden voor een verblijf in Amsterdam. Wanneer je hier binnenstapt, word je verrast door de mondiale ambiance. De imposante puien die tot grote hoogte reiken, design meubels en goed doordachte verlichting, zetten een uitstraling van wereldse allure neer.

Sinds maart dit jaar heeft restaurant Gordal een nieuwe kaart en is ook het interieur veranderd. Gordal staat voor een mediterrane, culinaire belevenis, maar met het nieuwe concept wil het restaurant nóg meer de sfeer uitstralen waar Spaans tafelen voor staat: lekker eten en genieten, samen met vrienden of familie.

 

Winkelcentrum Gelderlandplein

Arent Janszoon Ernststraat 577

Amsterdam

W www.gordalrestaurant.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *