Business casual is de trend!

Strak in het pak zie je steeds minder in de boardroom. Volgens Gentlemen’s Place gaat de trend richting smart casual en business chique en daar speelt de nieuwe herenmodezaak helemaal op in. En lezers van UIT Magazine krijgen er 25 euro korting!

Het nieuws dat Gentlemen’s Place begin oktober landde op de Zuidas, ging razendsnel rond. De advocaten van De Brauw Blackstone Westbroek en van Boekel, maar ook de bankjongens van ABN Amro kwamen al snel binnenlopen voor een business casual outfit of voor advies op maat voor een nieuw overhemd. “Dat is helemaal onze doelgroep. We zitten ook niet voor niets op de Zuidas,” vertelt Adam Tasi (32), een van de drie eigenaren van Gentlemen’s Place.

Voor het gemak noemen we het een herenmodezaak, maar dat vertelt niet het hele verhaal. Want wie weet een winkel op te noemen met een prominent aanwezige bar met tapbier? Waar ze je een cocktail inschenken, als je daar zin in hebt. Waar je in het weekend op afspraak langs kunt komen, als dat beter uitkomt. Bij Gentlemen’s Place kan dat allemaal.

Lees verder in de nieuwe uitgave.

W: www.gentlemensplace.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *