Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Trouwring is een sieraad voor het leven

Van een Gassan Special Moments Event kan op dit moment helaas geen sprake zijn. Maar met de webshop, 24/7 online bestellen en videocontact met de salesmedewerkers zodat zij hun expertise kunnen delen, ligt het accent bij Gassan vooral op extra service, passend in de huidige situatie.

Verlovingsringen en trouwringen zijn sieraden voor het leven. Symbolen van de liefde die twee mensen aan elkaar verbinden. Gassan heeft de expertise in huis om voor deze speciale levensgebeurtenissen dé perfecte ringen te vinden die bij twee geliefden passen.

Een huwelijksaanzoek plannen begint bij het uitzoeken van de perfecte verlovingsring. Een ring die laat zien hoeveel je van je geliefde houdt en hoe graag je de rest van je leven met diegene wil delen. Gassan weet als geen ander dat het uitzoeken van de ring een belangrijk moment is. De experts van de juwelier kunnen je vanwege hun jarenlange ervaring dan ook alles vertellen over de diverse ringen, diamanten en stijlen. Zo kun je ervan verzekerd zijn dat je jouw geliefde verrast met een oogverblindende ring die perfect bij hem of haar past.

Eeuwigdurende liefde

Met een ‘Ja, ik wil’ beloof je elkaar eeuwige trouw, in voor- en tegenspoed, tot de dood jullie scheidt. De huwelijksdag is een gelukzalige, feestelijke en romantische dag, waarna het leven samen als man en vrouw start. Een blik op de trouwring die je altijd draagt, neemt je weer mee naar die bijzondere dag. Een trouwring is een cirkel zonder begin of eind, een teken van onvergankelijke verbondenheid. Deze betekenis stamt uit de tijd van de Romeinen, maar nog tot op de dag van vandaag symboliseert een trouwring eeuwigdurende liefde.

De Gassan 121 diamant bestaat dit jaar 15 jaar. Met maar liefst 121 facetten is deze slijpvorm uniek in zijn soort. Dit is een ultieme slijpvorm passend bij een uniek moment zoals een verloving of bruiloft.

Ultieme schittering

Het Duitse sieradenmerk Schaffrath verwerkt de Gassan 121 in de sieraden van de Special Moments collectie en hanteert hierbij een zogenaamde Liberte-zetting. De diamant wordt hierbij geheel vrij in de zetting geplaatst waardoor deze flexibel beweegt. Dit zorgt voor een ultieme schittering van jouw ring voor het leven.

Gassan nodigt je graag uit voor een vrijblijvende afspraak. Als extra service biedt het aan je trouwringen bij aankoop kosteloos te graveren. Tevens ontvangt je een unieke giftbag.

Gassan Diamonds

W www.gassan.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *