Garage45, vergaderen in een rijksmonument

35 jaar geleden reed de laatste auto er naar buiten, straks is Garage45 een inspirerende locatie om te vergaderen, te vieren en te dineren. De gloednieuwe industriële meeting- en eventlocatie in Ouderkerk opent medio januari haar deuren.

Er wordt momenteel hard gewerkt om de voormalige garage aan de Amstelzijde 45 om te toveren tot een buitengewone plek. Een van de initiatiefnemers Jacintha Ruppert: “Als je straks het pand binnenstapt, kom je terecht in een nieuwe wereld. De wereld van Garage45.”

De oude garage stond sinds de jaren ‘80 leeg. “Eeuwig zonde”, volgens Jacintha, eigenaresse van Meetables, specialist in verhuur van bijzondere vergaderlocaties. “Het is zo’n bijzondere en authentieke plek. Prachtig gelegen aan de Amstel. Weg van de drukte, maar toch centraal gelegen tussen de A2 en de A9. Daar moest iets mee gebeuren.”

Het pand verkeerde echter in deplorabele staat. Al een paar maanden wordt er verbouwd en gerenoveerd. En met succes. Het einde is in zicht. Medio januari opent Garage45 haar deuren. De transparantie en karakteristieke elementen uit het oude gebouw blijven bewaard. Het pand krijgt een industriële uitstraling, een knipoog naar de voormalige bestemming.

Lees verder in de nieuwe uitgave

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *