Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Verrassende zomerkunst in het Flower Art Museum

Verrassende kunst, dat is wat we kunnen verwachten van de zomerse groepsexpositie die tot en met 10 oktober 2021 plaatsvindt in het Aalsmeerse Flower Art Museum.

Wat te denken van een modieuze hoepelrok van geprepareerde sinasappelschil of van een elegante ketting van mosselschelpen? Of van kleurrijke patchworkjassen, kleding die geheel bestaat uit papier of van , fijnzinnige portretten met een hoofdrol voor de Japanse kimono. Het is maar een greep uit deze veelzijdige expositie, waaraan elf kunstenaars meedoen.

Het gaat om Sylvia Blickman, Hélène van Dorp, Agnes van Dijk, Anne van den Heuvel, Willeke Klaassen, Mali Klein, Hanny Malekote, Ineke Otte, Kaat Stieber, Pieter Wagemans en Marijke van Welzen.

Het Flower Art Museum is gevestigd in een voormalige pompkelder aan de Kudelstaartseweg 1 in Aalsmeer, tegenover de monumentale watertoren. Het museum is van donderdag tot en met zondag geopend, van 13 tot 17 uur. De entree bedraagt zes euro, kinderen tot en met 12 jaar hoeven niets te betalen en museumkaarthouders betalen de helft.

Tevens toont het museum bloemfotoportretten van Margot van de Stolpe, het vaste fotokunstwerk Wall of Flowers van AlexP.  en de museumtuin laat ikebanasculpturen van de Sogetsu Branch Nederland zien.

 

 

 

 

Bij de foto’s:

Hanny Mallekote:   ‘Cocktailhoed Tulipa, blauw’

Agnes van Dijk: ‘Groene Kool’
Foto Lies Vogelzang

Flowers & Fashion 2

 

 

Share, , Google Plus, Pinterest,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *