Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Bloemen in de kunst

Zowel het Flower Art Museum als de Historische Tuin in Aalsmeer kunnen vanaf zaterdag 5 juni weer bezoekers ontvangen.

In het Flower Art Museum, dat is gevestigd in een voormalige pompkelder, zijn de twee tentoonstellingen verlengd tot en met 27 juni.

Suus Suiker toont haar impressionistische schilderijen, die weelderige odes zijn aan de schoonheid en de kracht van de natuur. Suiker werkt met warme bijenwas, inkt, krijt en olieverf.
Tevens zijn er tachtig schilderijen te zien van kunstenaars met een beperking.

Het Flower Art Museum is in juni open van woensdag t/m zondag, 13.00 – 17.00 uur. Een tijdslot reserveren kan via www.flowerartmuseum.nl. In de binnenruimte is het dragen van een mondkapje verplicht.

De Historische Tuin in Aalsmeer kan weer bezoekers ontvangen in de ruime tentoonstellingskas, die door Hans Alderden en Paulien Pannekoek van een nieuwe presentatie is voorzien. Aan de hand van objecten en foto’s vertellen zij het verhaal van de Aalsmeerse tuinbouw. Zie www.historischetuinaalsmeer.nl voor meer informatie.

De musea kunnen los van elkaar worden bezocht maar ook samen. Aan de kassa is een combiticket verkrijgbaar voor slechts € 10. Een bloemrijke aanrader voor een dagje uit en uitstekend te combineren met een vaartocht van Westeinder Rondvaart (aanlegplaats bij de Historische Tuin), een bezoek aan Het Tuinhuis en een wandel- of fietstocht door de omgeving. Meer informatie is te vinden op de websites van de musea en op www.visitaalsmeer.nl.

 

 

 

Share, , Google Plus, Pinterest,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *