Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Finesse: weg met die rolletjes rond je middel

Op dieet geweest, flink aan het sporten en toch nog storende zwembandjes rond het middel? Daar kun je vanaf, volgens José Hirschmann, gewichtsconsulente bij Finesse Bodyline Clinic in Woerden. En dan ook nog definitief. Hoe dat kan vertelt ze hieronder.

Voor altijd van je love handles af, dat klinkt als een sprookje
“En toch is het mogelijk! Met UltraShape worden vetcellen vergruisd, vergelijkbaar met de werking van een niersteenvergruizer. Het werkt met ultrasone geluidsgolven, die ervoor zorgen dat de wand van de vetcel uiteenvalt. De inhoud van de vetcel, de triglyceriden, komen hierbij vrij en worden op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd. Het lichaam maakt tot het achttiende levensjaar vetcellen aan, daarna niet meer. Dus wat vergruisd is, komt niet meer terug. De behandeling is veilig, blijvend en verjongend.”

Doet het pijn?
“Nee, wat je voelt is de transducer, de behandelkop, en de gel op je lichaam. Eén puls duurt een seconde en voelt als een straaltje warm water dat door je huid gaat. Een behandeling bestaat uit vele honderden pulsen.”

Hoe lang duurt een behandeling en hoe vaak moet je komen?
“Hoe lang het duurt hangt af van het te behandelen gebied. De computer scant het gebied en stelt het aantal benodigde pulsen vast. Na de behandeling met de UltraShape ga je in een vacuümmassagepak met vierhonderd drukkamertjes om de afvoer van afvalstoffen en de doorbloeding te bevorderen. Daarna stap je op de BodyWave, een oscillatorplaat die er ook voor zorgt dat de afvoer van triglyceriden op gang wordt gebracht. Daarna ga je sporten, roeien of fietsen, in een neopreen pak met drukkamertjes; alles met hetzelfde doel: het stimuleren van de stofwisseling en het bevorderen van de afvoer van de triglyceriden door het lymfesysteem. Hierbij moet er flink getranspireerd worden. Uiteraard kun je na afloop douchen. De gehele behandeling duurt zo’n drie tot vijf uur, het fitnessprogramma komt daar nog bij en dat duurt anderhalf uur. Na één behandeling is er een gemiddeld omvangverlies van twee à drie centimeter. Het gewenste resultaat is meestal na twee of drie behandelingen bereikt, over het algemeen heb je dan één of twee kledingmaten minder.”

Wie is jullie doelgroep?
“Vrouwen en mannen met – en dat zal je misschien verbazen – over het algemeen een vrij normaal postuur, maar met een probleemzone. Het leeuwendeel van ons werk gaat om het “muffin-effect”, het rolletje. Je kunt soms sporten tot je een ons weegt en toch krijg je dat niet weg. Mensen overwegen dan vaak een liposuctie, maar zien op tegen de ingreep. Een liposuctie is toch een serieuze operatie met een narcose, napijn, mogelijke complicaties of littekens en een herstelperiode. We zien hier ook vrouwen die jaren geleden een liposuctie hebben ondergaan, met een onregelmatig of hobbelig resultaat.”

Welke lichaamsdelen worden het meest behandeld?
“Vetophopingen op de buik, de binnen- en buitenkant van de dijbenen, de zone rond de bh-bandjes en de zogenaamde love handles. Ook behandelen we gynaecomastie, borstvorming bij mannen.”

Hoeveel kost het?
“Dat hangt af van een aantal factoren, maar ga uit van 600 tot 1.600 euro per keer.”

Is er veel concurrentie?
“Nee, want wij zijn de enige in Nederland met het UltraShape systeem. Onze klanten komen uit heel Nederland en ook van daarbuiten. We werken met de allermodernste en zeer kostbare medische apparatuur. Ons team bestaat uit 4 verpleegkundigen, een arts en twee gewichtsconsulenten. Je ziet dat mensen tegenwoordig bewuster leven, gezonder eten en meer bewegen. Dat juichen we toe. Goed in je vel zitten is een optelsom van factoren.”

Wat is Ultherapie?
“Ultherapie werkt ook met ultrageluidsgolven, het is ons alternatief voor een facelift. Ultherapie maakt gebruik van het zelfherstellende vermogen van de huid. Het zorgt ervoor dat nieuw collageen wordt aangemaakt. Dat leidt tot strakkere contouren, een steviger huid, verminderde ‘hamsterwangetjes’ en minder onderkin. Het effect houdt enkele jaren aan, het normale verouderingsproces gaat wel door. Dit in tegenstelling tot de UltraShape behandeling, dat resultaat is blijvend.”

Finesse Bodyline Clinic
Pompmolenlaan 19a
3447 GK WOERDEN
T 0348 409 199
W www.finessebodylineclinic.nl

photo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *