Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Bij Finesse Bodyline Clinic pakken ze vetrolletjes vakkundig aan

Bij Finesse Bodyline Clinic in Woerden wordt gewerkt met UltraShape: een apparaat dat met behulp van ultrahoge geluidsgolven vetcellen vernietigd. UltraShape is een effectieve manier om af te komen van vetrolletjes, love handles, een buikje en borstvorming bij mannen. Als je nu denkt ‘dat doet de schoonheidsspecialiste om de hoek ook’, dan heb je het mis.

Het is een gevoelig punt voor Finesse-eigenaar Cor Kok, al die bedrijven die pretenderen hetzelfde te doen als hij en zijn team. “Voor het werken met de echte Ultrashape-apparatuur is specialistische kennis nodig en alleen BIG-geregistreerde verpleegkundigen mogen het doen. De aanschaf ervan loopt in de tonnen. Wat wij doen is op geen enkele manier te vergelijken met wat schoonheidsspecialistes doen en dat stoort me wel eens. Vooral als we onze eigen foto’s op andere websites tegenkomen. Maar goed, we gaan uit van onze eigen kracht en dat is wat wij het UltiMed-systeem noemen.”

Pijnloos alternatief voor liposuctie

Cor, van origine verpleegkundige, is na 11 jaar onverminderd enthousiast als hij uitlegt wat Finesse doet: “De basis van het UltiMed-systeem blijft de Ultrashape. De werking daarvan is te vergelijken met het vergruizen van nierstenen, alleen met UltraShape worden vetcellen vergruisd. Het werkt met ultrasone geluidsgolven, die ervoor zorgen dat de wand van de vetcel uiteenvalt. De inhoud van de vetcel, de triglyceriden, komen hierbij vrij en worden op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd. Het lichaam maakt tot het achttiende levensjaar vetcellen aan, daarna niet meer. Dus wat vergruisd is, komt niet meer terug. De behandeling is veilig en blijvend. Een pijnloos alternatief voor een liposuctie.”

Opvallend veel slanke vrouwen en mannen

Opvallend veel mannen en vrouwen die de kliniek in Woerden bezoeken zijn op het eerste gezicht best slank. Cor: “We behandelen veel mensen die sporten en gezond eten, maar die desondanks niet afkomen van vetrolletjes en andere hardnekkige vetopslag in de bekende probleemgebieden. Een gezonde leefstijl in combinatie met onze behandeling geeft de allerbeste resultaten.”

“Daar is onze UltiMed-aanpak dan ook op gebaseerd. Die bestaat uit drie delen: vergruizen van vetcellen, stimuleren van de afvoer van de afvalstoffen door vacuümmassage en door te trainen op een crosstrainer en dan het allerbelangrijkste, de oorzaak van het probleem vinden en aanpakken. Als je niets aan de oorzaak doet, blijft het lichaam vetten opstapelen op andere plekken.”

Onderzoek naar oorzaak vetopslag

“Om de oorzaak te achterhalen kijken we naar bepaalde aandoeningen en we bekijken of medicijnen of hormonen een rol spelen. We doen een uitgebreid bloedonderzoek en kijken naar orgaanfuncties, naar de werking van de schildklier en de bijnieren en we kijken naar eventuele mineralen- of vitaminetekorten. De stofwisseling, al die biochemische processen en de interactie tussen de organen vinden wij erg belangrijk.”

“Je kunt nog zo gezond eten, maar als je darmen niet goed werken, neem je de voedingsstoffen niet op. We geven advies over normaal, gezond eten. Diëten volgen is een enorme valkuil. Je valt snel en voor een korte tijd af, dan gaat weer mis en volgt het volgende dieet. Mensen die hoppen van eierkoeken, naar sapkuren, naar dieetshakes en naar koolhydraatarm eten, verstoren hiermee hun metabolisme. Zo raken ze van de regen in de drup.”

Beter in je vel

“Als het nodig is, communiceren we onze bevindingen met de huisarts, daar hebben we goede contacten mee. Het doel van onze totaalaanpak is om de gezondheid van onze cliënten weer op de rails te krijgen en ervoor te zorgen dat ze hun slanke contouren behouden. Maar het gaat vaak verder dan hun figuur. We horen veel van cliënten dat ze door onze begeleiding weten wat ze wel en niet kunnen doen, dat ze inzien dat ze geen streng regime hoeven te volgen en dat ze letterlijk en figuurlijk beter in hun vel zitten!”

 

 

Finesse Bodyline Clinic
Pompmolenlaan 19a
3447 GK  WOERDEN
T 0348 409 199
W www.finessebodylineclinic.nl

 

 

Bij de foto, van links naar rechts: Jose Hirschmann, gewichtsconsulent, Cor Kok, eigenaar Finesse,  Fiona Kok, psycholoog 

Share, , Google Plus, Pinterest,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *