Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Durf jij je crème te eten?

Face&Body

 

 

 

 

 

 

 

Een hapje nachtcrème of een likje van je gezichtsmasker? Het is er niet voor bedoeld, maar de producten van cosmeticamerk Ries zou je zonder gevaar kunnen eten. Met dit nieuwe 100% natuurlijke merk slaat Schoonheidssalon Face & Body in Mijdrecht een nieuwe weg in.

“Veel mensen zijn tegenwoordig erg bezig met gezond eten, wijzelf ook. We proberen chemische toevoegingen te vermijden en gaan zoveel mogelijk voor puur natuur en biologisch. Is het dan niet raar om wel van alles op je huid te smeren, je grootste orgaan?” zegt Caroline Schenk. “Wij vinden van wel”, vult Ivonne van der Laan aan, “en daarom gaan wij werken met het Nederlandse cosmeticamerk Ries, een merk met 100% natuurlijke, biologische ingrediënten. Het is gebaseerd op Chinese kruiden en is vrij van parfums en chemische conserveringsmiddelen, het is dierproefvrij getest en antiallergisch.”

Caroline Schenk (49) en Ivonne van der Laan (47) zijn beiden al zo’n 25 jaar werkzaam in de schoonheidsverzorging en vieren dit jaar het 10-jarig jubileum van hun schoonheidssalon Face & Body in Mijdrecht. Met z’n tweeën stralen ze rust en harmonie uit en ze zijn allebei – hoe kan het ook anders – gezegend met een mooie huid. Ze zijn het levende bewijs dat een goede verzorging en een gezonde levensstijl zich weerspiegelt in de huid.

Tongdiagnose

Ivonne: “De producten van Ries bevatten natuurlijke ingrediënten als ginseng, kaneel, munt gojibessen en oesterschelp. Het is een compacte lijn met een dag- en nachtcrème, een serum, een cleanser en een masker. Daarnaast bevat de lijn voedingssupplementen en een thee die de afvoer van afvalstoffen bevordert. De supplementen bevatten dezelfde ingrediënten als de verzorgingsproducten, dus feitelijk is de crème eetbaar! De behandeling begint met een gratis intake, waarbij we een foto maken van de tong. Die wordt geanalyseerd. We kijken naar de kleur, naar het beslag, kijken of de punt rood is en bekijken de onderkant. Aan de tong kun je heel veel aflezen, bijvoorbeeld of iemand vocht vasthoudt, in hormonale disbalans is, veel stress heeft of spijsverteringsproblemen heeft. De behandeling en de producten kunnen we op dit soort problemen afstemmen.”

Natuurlijk alternatief voor botox

Caroline: “Bijzonder is de zogenaamde cosmetische acupunctuur van Ries, een eeuwenoude behandelmethode in een nieuw jasje, gericht op rimpelbehandeling. Het is een natuurlijk alternatief voor botox en erg effectief. Bij cosmetische acupunctuur worden in de rimpel minuscule naaldjes aangebracht en die worden elke tien minuten gedraaid en bewogen. Hierdoor wordt de huid als het ware een beetje “gepest”, geprikkeld om heel sterk te doorbloeden. Voorafgaand aan de cosmetische acupunctuur wordt met mesotherapie door middel van geluidsgolven, het Ries serum ingesluisd in de huid. De werkstoffen worden hierdoor goed opgenomen en de afvalstoffen worden beter afgevoerd.”

Ivonne: “Bij Face & Body kun je, naast Ries, terecht voor alle gebruikelijke behandelingen van een schoonheidssalon. We zijn vooral erg sterk in gezichtsbehandelingen. Wonderen beloven we nooit, maar we kunnen de natuur wél een handje helpen en de huid verbeteren. Ook van binnenuit met de supplementen. Met deze nieuwe, natuurlijke koers beantwoorden we aan een behoefte die bij mensen leeft en we staan er zelf helemaal achter.” Caroline: “De sfeer bij Face & Body is heel ontspannen. Ivonne en ik zijn geen types die mensen van alles aansmeren, zodat je hier de zaak uitloopt met een tas vol dure spullen en thuis denkt ‘wat heb ik eigenlijk allemaal gekocht?’. Dat is niet onze stijl. Het mooiste van ons beroep is de interactie met onze klanten, we vinden het heerlijk om mensen lekker in de watten te leggen en ze optimaal te verzorgen. Dit jaar bestaan we tien jaar en we gaan nog zeker tien jaar door!”

 

Schoonheidssalon Face & Body

Gezondheidscentrum Croonstadt

Croonstadtlaan 3c

3641AL Mijdrecht

T 0297 28 92 63

W www.schoonheidssalonfaceandbody.nl

Behandelingen op afspraak

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *