Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Expert Bushoff combineert kwaliteit met bedieningsgemak

Van je favoriete kleding, luxe handdoeken en mooie bedlinnen wil je natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben. Het op de juiste manier wassen van deze artikelen, komt de levensduur absoluut ten goede. Een wasmachine van hoogwaardige kwaliteit is daarbij essentieel.

Bij Expert Bushoff aan de A.J. Ernststraat in Amsterdam Buitenveldert, vind je een compleet assortiment high-end huishoudelijke apparaten. De kracht van deze winkel schuilt in de persoonlijke benadering en de productkennis van het enthousiaste team.

“Onze zintuigen staan voortdurend op scherp om onze klanten te kunnen bedienen met innovatieve producten van de hoogste kwaliteit. Dat geldt niet in de laatste plaats voor wasmachines. Wij zijn in Amsterdam exclusief dealer van de wasmachines van ASKO. Dit Scandinavische merk staat voor hoogwaardige, duurzame producten met tijdloos design en innovatieve oplossingen”, vertelt eigenaar Gerard Bushoff. De apparatuur van ASKO komt voort uit een lange traditie van innovatieve techniek en nauwgezette selectie van materialen. “Omdat deze zijn gemaakt van hoogwaardige stalen onderdelen, kun je altijd rekenen op een lange levensduur en betrouwbaar gebruikersgemak. Niet voor niets geldt een garantie van maar liefst vijf jaar.”

Innovatieve functies

De wasmachines van ASKO zitten boordevol innovatieve functies die ontworpen zijn om het dagelijks leven te vergemakkelijken. Schoon en fris wassen begint bij deze apparaten bij het gebruikerspaneel en het display. Hierop vind je verschillende modi om de diverse programma’s snel en gemakkelijk aan te passen. Uiteraard ontbreekt een kort en intensief programma dat slechts één uur duurt hierbij niet. “Ook draagt ASKO zorg voor het milieu. Zo zijn de wasmachines enorm zuinig qua energie- en waterverbruik. Een ander opvallend en uniek element van het hoogstaande vakmanschap uit Zweden, wordt weerspiegeld in het design van de Steel Seal deur. Hierdoor is een rubberen deurmanchet overbodig en krijgen vuil en bacteriën geen kans.”

Volledige waterbeveiliging

Nog meer fijne factoren aan de wasmachines van ASKO blijken uit de eigenschappen die deze uitermate geschikt maken om op bovenwoningen te gebruiken. Bijvoorbeeld de aquastop die zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde volledige waterbeveiliging biedt. Ook staan de machines tijdens het wassen vrijwel stil, waardoor eventuele benedenburen minimale geluidshinder ervaren. “Vanzelfsprekend zorgen onze kundige medewerkers ervoor dat de wasmachines op de juiste manier worden geplaatst en aangesloten. Bovendien gaat de oude machine altijd met ons mee retour!”

 

EXPERT BUSHOFF
A.J. Ernststraat 733
Amsterdam
T 020 – 442 1299
E amsterdam@expert.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *