Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Eindelijk weer genieten van dat unieke terras!

Ook bij het College Hotel en de daarin gevestigde Shiraz Wine & Food Bar wordt reikhalzend uitgekeken naar 1 juni. Dan kunnen de gasten eindelijk weer genieten van het unieke terras: een verborgen groene oase, midden in de stad.

 

Een jaar zwaait Anita Boezaard nu de scepter over het College Hotel en de Shiraz Wine & Food Bar. Het hotel kon wel een restyling gebruiken en Anita ging voortvarend te werk. Er werd veel sfeer en warmte teruggebracht in het interieur en ook het grote terras kreeg een upgrade. De werkzaamheden werden in etappes uitgevoerd, want het hotel draaide gewoon door. Alle lichten stonden op groen voor een mooie zomer.

En toen kwam de coronacrisis en stond alles stil. Maar niet voor Anita: “Je kunt je medewerkers naar huis sturen en bij de pakken gaan neerzitten, maar zo zitten wij niet in elkaar. We hebben de afgelopen tijd benut om met elkaar alle klussen van het lijstje af te werken. De chefs stonden te schilderen, de stagiaires hebben het terras gelegd en de receptionistes hebben de tuin aangepakt. Een perfect staaltje teambuilding met een mooi resultaat! Alles is weer fris en overal hangt nieuwe kunst.”

Italiaanse cipressen en olijfbomen

Net als alle andere horecazaken moet het College Hotel dealen met de RIVM-regels. Maar daarin ziet Anita weinig problemen: “Rekening houdend met de afstand, kunnen wij zo’n 75 gasten ontvangen op het terras en binnen is 30 personen makkelijk haalbaar. Buiten wordt de ervaring van rust en groen alleen maar groter nu. Via onze website kun je reserveren en dat wordt veel gedaan. Op 1 juni zitten we dan ook al vol. De nieuwe kaart gaat dan in, met onder andere crispy soft shell crab en Thai beef salad. De truffelburrata met bresaola en het chocoladetaartje blijven erop, dat móet van onze gasten. We kunnen niet wachten om iedereen weer een plekje tussen de Italiaanse cipressen en olijfbomen te geven!”

 

The College Hotel

Shiraz Wine & Food Bar

dagelijks geopend vanaf 11.00 uur voor koffie en thee,

keuken geopend vanaf 12.00 uur

Roelof Hartstraat 1

1071 VE Amsterdam

T 020 571 15 11

www.thecollegehotel.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *