Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Zakelijk hoeft helemaal niet saai te zijn

Zakelijk hip, dat is waar Dubbel & Dwars Fashion in Abcoude voor staat. Met haar gevarieerde en kleurrijke collectie dameskleding laat Ilonka Engelbracht zien dat zakelijk allesbehalve saai hoeft te zijn. Jong en casual vind je er ook en deze winter heeft Dubbel & Dwars weer een enorm assortiment Canada Goose jassen, voor dames en heren.

 

“De winkel is veel overzichtelijker geworden nu we zijn gestopt met de herenkleding”, vertelt Ilonka, terwijl ze foto’s maakt van Kim Stoeltie, haar rechterhand, die zich in allerlei leuke outfits hijst. Ilonka’s dochter Melissa zet vrijwel dagelijks foto’s van nieuw binnengekomen collectie op Facebook. “Voor heren hebben we nog wel Canada Goose jassen ingekocht. Die hebben we ook dit jaar volop in huis, in verschillende modellen, voor zowel dames als heren. Het blijft een fantastische jas, waar je jaren mee doet. Ze isoleren als de beste, maar zijn door het fijne dons toch vederlicht in het dragen.”

Gratis workshops Zakelijk Hip

Zakelijk hip is het stokpaardje van Ilonka. “Zakelijke kleding hoeft helemaal niet saai of stijfjes te zijn. Representatief gaat heel goed samen met hip of sexy, door bijvoorbeeld combinaties te maken met een leren broek of rok en leuke accessoires. Samen met styling coach Milou Bitter geven we drie avonden gratis workshops Zakelijk Hip, op 9 en 16 september en op 9 oktober. Bij een hapje en een drankje komen verschillende zaken aan de orde, zoals het belang van de eerste indruk, do’s en don’ts, persoonlijke stijl, trends voor deze winter enzovoorts. Alle deelnemers krijgen een figuuranalyse en persoonlijke styling tips. We maken er een gezellige, informatieve avond van voor 10 personen en na afloop kun je, eventueel met hulp van de styliste, lekker winkelen. Aanmelden kan per mail, Facebook of in de winkel.”

Schoenen, tassen en accessoires

“Iedereen heeft wel kledingstukken in de kast hangen die al heel lang niet gedragen zijn. Ik vraag klanten wel eens om die mee te nemen. Door het anders te stylen kun je zo’n item weer helemaal up-to-date maken.” Aan schoenen, tassen en accessoires dan ook geen gebrek in de winkel. Tassen en portemonnees zijn er van FAB, sieraden van Lott. Gioielli en Juli Dans Jewels en riemen en tassen van Cowboysbelt.

Maat 34 tot en met maat 46

Bij de inkoop let Ilonka erg op de kwaliteit van de stoffen. “Ik houd van mooie stoffen, die goed voelen en mooi vallen. Drykorn heeft prachtige zijden bloezen en colberts die mooi blijven. Het Nederlandse merk Dante6 werkt ook met mooie stoffen en wat zij héél goed doen: de pasvormen zijn afgestemd op de Nederlandse vrouw. Dat is trouwens een belangrijk punt: de maten gaan hier van 34 tot 46. Zo hebben we iedere maand nieuwe collectie van de merken Expresso en Summum, in de maten 34 tot en met 46.”

“De spijkerbroeken van Black Orchid gaan van jeansmaat 24 tot 34. Een geweldige broek waar veel stretch in is verwerkt. Hij is wat hoger aan de achterkant, heeft mooie kleine zakken en door de pasvorm krijg je een soort ‘billift’. Je oogt slanker! Verder in de collectie onder andere het jonge en hippe Circle of Trust, Scotch & Soda en leren jasjes, broeken en jurken van Ibana. Maar ik kan nu alles wel opnoemen, het is veel leuker om langs te komen en met een cappuccino’tje erbij op je gemak rond te neuzen. Of kom naar één van de workshops, dan zie je alles voorbij komen!”

 

Dubbel & Dwars Fashion

Hoogstraat 1

1391 BP Abcoude

T 0294 282581

E info@dubbelendwars.com

F  Dubbel en Dwars

 

Openingstijden:

Maandag 13.00 – 17.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag 9.30 – 18.00 uur

Zaterdag 9.30 – 17.00 uur

Buiten openingsuren Personal Shopping op afspraak

WS-FASHION-Dubbel-&-Dwars-Ilonka

One Comment

Leave a Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *