Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Op avontuur in de Kwakel

Een leuke, nieuwe plek voor het hele gezin, dat is het mysterieuze bamboelabyrint Nirwana in De Kwakel.

Dikke bamboehagen vormen een rondlopend doolhof van maar liefst 2.500 m2. Via een pad van ruim 900 meter ga je op zoek naar het midden! De snelste weg naar het centrum is slechts 250 meter, maar dat is nog niemand gelukt…

Je kunt je zoektocht combineren met een Spreuken- of een Plaatjesspeurtocht, of je maakt er een wedstrijdje van middels het Stappenspel. Op het terrein kunnen kinderen heerlijk spelen in het groen. Voor de kleintjes is er een kruip-door-sluip-door wilgentunnel en voor de grotere kids is er de spannende speelheuvel De Ruïne van Steenwyck. Naast de speelheuvel kun je je vergapen aan de grote buxusvormen van de Kwakelse topkweker Kees Koeleman.

Theetuin

In de theetuin kun je bijkomen van al je avonturen. Het is een heerlijke plek met natuurlijke groene nisjes tussen de planten en bloemen. Je kunt er diverse koffies, thee, frisdrank, tosti’s en ambachtelijk gemaakte taarten krijgen. Ga je voor appel-, stoofperen-, room- of worteltaart? Marokkaanse, Zwitserse of chocolademunt voor je verse thee mag je zelf plukken in de tuin en verder is er Pickwickthee en biologische thee van de Kwakelse theekwekerij Puur Thee Geluk.

Corona-aanbieding

Let op: vanwege corona geldt een aantal tijdelijke aanpassingen. Op de website lees je er meer over. Vanwege de anderhalvemeter-richtlijn kun je voorlopig alleen gebruik maken van de gezins/huisgenotenaanbieding: 15 euro in totaal voor maximaal 5 personen. Dan is het labyrint een half uur exclusief toegankelijk voor jouw groepje! Een tijdsblok reserveer je via de website.

Je vindt Nirwana aan de Steenwycklaan 16 in De Kwakel en je kunt er terecht van woensdag tot en met zondag van 9.30 tot 17.00 uur.

 

W www.bamboelabyrint.nl

T 06 38 93 90 92

 

 

 

 

Share, , Google Plus, Pinterest,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *