Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

A day at the Park: disco, house, techno en een vleugje progressive

photo by Dennis Bouman, contact before useEen ode aan de zomer zoals je die altijd in het park wil ervaren. Dat is ‘A Day at the Park’.

Op 13 juli 2013 is het Amsterdamse Bos weer de place to be voor disco, house, deephouse, techno en een vleugje progressive. Win een van de 6 kaarten!

‘A Day at the Park’ is een uniek ‘stadsfestival’. Gelegen in de mooiste natuurlijke groene zone die Amsterdam rijk is, legt men eenmaal per jaar de nadruk op de mooie dingen des levens. Niet alleen wordt de bezoeker getrakteerd op kwaliteitsmuziek, ook theater en een culinair aanbod zijn belangrijke pijlers voor het succes van het festival.

Service, comfort en oog voor detail. Alles is tot in de puntjes verzorgd, van het geschilderde campagnebeeld tot de feestelijke wijnbar met haar brede assortiment. En ook voor de terreinaankleding worden kosten noch moeite gespaard. Niet zo gek dus dat ‘A Day at the Park’ een grote schare trouwe bezoekers kent.

De 24 artiesten zijn verdeeld over vier intiem opgezette podia die elk een eigen karakter hebben. Meest opvallende namen deze zesde editie zijn die van het Duitse duo Booka Shade, Chicago house-legende Derrick Carter, de uit Engeland afkomstige Ben ‘What I might do’ Pearce en het Noorse duo Todd Terje & Lindstrøm.

Verder wordt de muziek onder andere verzorgd door internationale acts als John Digweed, Josh Wink, Tensnake, Silicone Soul, Monkey Safari en No Artificial Colours. Van eigen bodem zijn vertrouwde namen als Michel de Hey, Roog, Kraak & Smaak en Olivier Weiter uitgenodigd.

Kaarten voor ‘A Day at the Park’ kosten 49,50 euro en zijn verkrijgbaar via www.adayatthepark.nl

Win een van de 6 kaarten die we onder lezers mogen verloten. Like de Facebookpagina van UIT Magazine http://www.facebook.com/hetuitmagazine en stuur een berichtje met je naam en adres

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *