Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Directeur Museum Jan van der Togt stapt op

Na anderhalf jaar directeur te zijn geweest van Museum Jan van der Togt vertrekt Heleen van Ketwich Verschuur al weer. Ze wordt directeur van Sportbedrijf Amstelveen. 

Heleen van Ketwich Verschuur is op 1 maart 2016 gestart als directeur van het museum. Zij is opvolger van Jan Verschoor die deze functie 25 jaar heeft vervuld. In 2016 is onder haar leiding de verbouwing van het museum afgerond. Heleen is toen gaan gaan werken aan een prominentere positie van het museum in de Amstelveense samenleving. Samen met het team medewerkers en vrijwilligers heeft Heleen in 2017 meer dan 30.000 bezoekers naar het museum weten te trekken. Dit deed zij ondermeer  met een aantal succesvolle tentoonstellingen van onder andere Ans Markus en Mickey Hoogendijk.

Opvolger

Het bestuur van Museum Jan van der Togt is Heleen erkentelijk voor haar bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het museum. Nu zij haar vertrek heeft aangekondigd zal het bestuur op zeer korte termijn het profiel van haar opvolger samenstellen. De werving hiervoor zal binnenkort starten. Het bestuur stelt alles in het werk om per 1 juni 2018 een nieuwe directeur voor Museum Jan van der Togt te benoemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *