Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Haal het voorjaar in je huis!

Je huis is je thuis, een comfortabele plek waar je jezelf kunt zijn. Even weg uit de drukte van alledag. Een plek waar je lief en leed deelt met je familie en vrienden, maar ook waar je jezelf kunt opladen. Het voorjaar staat voor een frisse nieuwe start, geen betere tijd om dan ook een frisse wind door de inrichting van je huis te laten waaien!

Maar hoe doe je dat, de lente in huis halen? Heel simpel kan dat al door een grote bos verse bloemen neer te zetten. Een dergelijk kleurenpalet zorgt meteen voor dat frisse lentegevoel.

Deze typische lentekleuren kun je ook verder doorvoeren in je interieur door de donkere sierkussens van de bank te vervangen door exemplaren met zachtere kleuren en prints. Of kies een pastelkleur verf en geef je muren en/of meubels hiermee een make over. Daarnaast kan behang natuurlijk ook heel veel voor je huis doen. Kies een vrolijke lichte print behang op de wand en dan heb je al snel een groots resultaat. 

Een vloerkleed is ook een echte sfeermaker. Haal het huidige dikke kleed weg en leg er een dunner exemplaar voor in de plaats. Met een variant van jute, linnen of zeegras haal je letterlijk de natuur in huis. Vervang in zijn algemeenheid alle winterse stoffen voor zomerse varianten. Kies voor linnen of katoen in lichte frisse kleuren. Hierdoor wordt je interieur net wat lichter en brengt zo het luchtige gevoel van het voorjaar in huis. 

Allemaal makkelijk te realiseren ingrepen, maar wil je het grootser aanpakken dan zorgen nieuwe gordijnen of een andere vloer voor een volledig nieuwe energie in je woning. Bij Den Ouden staat een heel team van specialisten voor je klaar om je hierbij te adviseren. De stylisten zijn op de hoogte van de nieuwste trends en kunnen je de laatst binnen gekomen collecties tonen. Er zijn bonte kleuren en prints, maar voor wie het graag wat rustiger heeft zijn er ook genoeg rustige uni kleuren om uit te kiezen. In het kort een greep uit de vele mogelijkheden.

In betweens

In de winter ben je geneigd om alles dicht te houden, maar nu kan alles weer open. Optimaal genieten van het voorjaarslicht doe je door de dikke donkere wintergordijnen te vervangen door lichtere transparantere exemplaren. Katoen en linnen materialen zijn hiervoor uitermate geschikt. Gordijnen die naast afsluiten ook licht doorlaten noemen we de zogenaamde ‘in betweens’. Deze gordijnen laten licht door en zijn ideaal voor een open ruimte waar we het zicht naar buiten als fijn ervaren. Ze filteren het zonlicht, zorgen voor een natuurlijke afscheiding doordat het zicht van buiten naar binnen wordt weggenomen, zonder dat je opgesloten zit. (beeld Loft79)

Een goed verhaal

Steeds meer mensen zijn zich bewust van het milieu en verdiepen zich in milieuvriendelijke producten. De keuze voor de woninginrichting wordt hierin gelukkig steeds groter. SEA van De Ploeg geeft nieuw leven aan plastic zwerfafval dat gedreven vrijwilligers van project U-turn zorgvuldig hebben verzameld op oceaanstranden. Het teruggewonnen afval wordt met een innovatief recyclingprocedé toegevoegd aan het spinproces en verwerkt tot een stevig garen. We combineren dat met zachtere materialen om een gordijnstof met een prettige touch samen te stellen. Een bedreiging van het milieu wordt zo een aanwinst voor het interieur.

Geef je huis kleur

Elk huis is als een canvas dat je kunt vullen met kleur, patroon en print en daarmee een ziel toevoegen aan je omgeving. Net gepresenteerd tijdens de Paris Deco Off zijn de nieuwe Romo collecties. Deze zijn met elkaar verbonden door design, kleur en textuur. Inspirerende dessins en schitterende weefsels vormen samen een must-have verzameling stoffen en behang. Opvallende prints verrijken het geliefde Dune, de geruwde katoen met een vlek werende afwerking in de Sarouk-collectie. (beeld Romo)

Sterk, zacht en stil

Niets mooiers dan door het open venster vrolijk zingende vogeltjes te horen, maar dan wil je zo min mogelijk omgevingsgeluiden hebben. Een goede geluiddempende vloer helpt daarbij. De LayRed vloer van Moduleo oogt niet alleen mooi, maar presteert hierin ook verbluffend goed! Het voelt natuurlijk aan, is bestand tegen krassen en vlekken en is bovendien 100% waterbestendig. De meerlagige PVC vloer met geïntegreerde ondervloer is sterker dan ooit en toch aangenaam zacht en stil. Daarmee is het de ideale vloer voor in een appartement. Een neutrale hout look vloer zien we al langer en blijven altijd nog zeer populair. Ontdek LayRed® in al zijn glorie en je raakt onvermijdelijk onder de indruk van zijn onweerstaanbare schoonheid. (beeld Moduleo)

Al met al gaat het erom dat je durft te experimenteren met verschillende stoffen, materialen en kleuren. Het team van Den Ouden adviseert je hierbij van harte.

 

Den Ouden Wonen
Genieweg 10
Mijdrecht

T 0297 525 049
W www.denoudenwonen.nl

Share, , Google Plus, Pinterest,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *