Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

De Viskeuken is unieke combinatie van viswinkel en restaurant

“Ken je die zaken aan de Spaanse kust waar de visvangst van de dag op ijs ligt? Je wijst aan wat je wilt en het wordt ter plekke bereid. Verser en lekkerder bestaat niet! Dat is wat we doen in De Viskeuken, een unieke combinatie van viswinkel en restaurant,” zegt Mick van Meines, eigenaar van De Viskeuken en van familiebedrijf Van Meines Visgroothandel. 

“Drie keer per week komen de beste producten direct van de visafslag naar De Viskeuken. Zonder tussenhandel, want wij zijn zelf groothandel. Dat stelt ons in staat om eersteklas kwaliteit vis, oesters, coquilles en gamba’s te serveren voor een heel vriendelijke prijs.”

“Voor luxe soorten als tonijn, heilbot, zeeduivel en tarbot ben je in de reguliere restaurants best veel geld kwijt. Hier betaal je voor een menu met deze soorten en gegrilde groenten, zoete aardappelpuree of huisgemaakte frieten maar € 24,50. Een menu met kabeljauw, dorade, zalm, zeebaars, wijting of scholfilet kost € 18,50. Een goed glas wijn erbij, heerlijk!”

De Viskeuken heeft trouwe fans uit de wijde omtrek van Uithoorn. “Voor goede vis rijden mensen om. We hebben vaste klanten die wekelijks komen voor de fish & chips van kabeljauw, een pannetje mosselen of de haring van Dion, die is top! Mensen zijn gewend om Chinees of pizza te halen, maar verse vis zit er nog niet zo in. En dat terwijl we drie koopavonden hebben: om vis te kopen, om een kant-en-klaarmaaltijd te halen of om de lekkerste vers bereide vis te halen of te eten!”

 

De Viskeuken
Dorpsstraat 13
1421 AR Uithoorn
W www.deviskeuken.nl
T 0297 303 290
P Vlabij gratis parkeren
Volg de social media voor themavonden 

 

Geopend dinsdag en woensdag 9.00 – 18.00 uur

Donderdag, vrijdag en zaterdag 9.00 – 21.00 uur

 

 

 

Fotobijschrift: Op de huid gebakken heilbot met gegrilde groenten en zoete aardappelpuree

Fotobijschrift 2: Dion van den Brink, Mick van Meines, Tim Sinke

Share, , Google Plus, Pinterest,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *