Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Naar De Eendracht in Maarssen ga je voor koffie, borrelen of diner

Naar De Eendracht in Maarssen ga je voor koffie met een krantje, om bij te kletsen met je vriendinnen, om te borrelen en te kaarten met je vrienden, te lunchen met je zakenrelaties en te dineren met je geliefde.

In een fraai grachtenpand aan de Vecht, op de plek waar vroeger restaurant De Nonnerie zat, vind je sinds november 2017 De Eendracht Maarssen. Om de zaak ruimtelijker te maken ging het hele interieur op de schop. De vloer werd vernieuwd en er werd een lange bar geplaatst om het geheel met elkaar te verbinden. Resultaat: een gezellige, informele zaak, waar iedereen zich thuis voelt. Door de week kun je er om acht uur al terecht voor een lekker ontbijt.

De zaak beschikt ook over drie separate en stijlvol ingerichte vergaderzalen. Je meeting kun je onderbreken met een goede lunch of afsluiten met een borrel op het zonnige terras. Kortom, het is er van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat gezellig, net als bij De Eendracht in Abcoude, inderdaad van dezelfde eigenaar. Ook de kaart is nagenoeg gelijk.

Weinig poespas

“Onze kaart kent weinig poespas,” zegt bedrijfsleider Jos Bisschop erover. “We serveren eigentijdse gerechten en klassiekers waar onze chef een eigen twist aan geeft. Geen ingewikkelde gerechten, maar wat we maken is van de allerbeste kwaliteit. Zo komen ons vlees, de kazen en de eieren van De Lindenhoff in Baambrugge. Voor het gehakt van onze populaire Eendrachtburger worden verschillende delen van de koe gebruikt en het vlees wordt in verschillende maalgraden gedraaid. Zo ontstaat de heerlijke structuur en smaak. Het vlees voor de steak tartaar op de foto komt van bavette van het Simmentaler rund. Hij wordt geserveerd met crostini, bieslook, kappertjes, Amsterdamse uitjes en truffelmayonaise.”

“Maarssen kent een bloeiend verenigingsleven. Voor de opening hadden we alle clubs uitgenodigd en ook zij weten ons inmiddels goed te vinden. De Eendracht is dé nieuwe ontmoetingsplek van Maarssen!”

 

De Eendracht Maarssen
Langegracht 51
Maarssen

T 0346 562 201
W www.deeendracht-maarssen.nl
Dagelijks geopend vanaf 8 uur, zaterdag en zondag vanaf 9 uur.

 

 

Beeld John ten Boer

 

 

 

Share, , Google Plus, Pinterest,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *