Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Crowdfunding voor bloemrijk kunstwerk

Het Flower Art Museum in Aalsmeer werkt met kunstenaar AlexP aan een kleurrijk, twintig meter lang kunstwerk voor in de museumtuin.

Om dit kunstwerk te kunnen realiseren, roept het museum via crowdfunding de hulp van het publiek in. In deze Wall of Flowers worden duizenden kleine foto’s verwerkt, die van veraf een nieuw kunstwerk met mooie bloempatronen oplevert.

Voor de Muur van Bloemen zijn in totaal zo’n tienduizend foto’s nodig. Zodra de financiering rond is, kan iedereen bloemenfoto’s insturen. De kunstenaar gaat er dan mee aan de slag, zodat een saaie, grijze muur wordt omgetoverd tot een bloemenzee.

Het Flower Art Museum is een zelfstandig museum. Het ontvangt geen exploitatiesubsidies en draait grotendeels op vrijwilligers. Bijzondere projecten kunnen alleen tot stand komen met extra inkomsten. Vandaar deze crowdfunding.

Voor uw donatie kunt u uit een aantal mooie tegenprestaties kiezen. Zie: https://www.voordekunst.nl/projecten/10470-kunstwerk-wall-of-flowers.

Mediakunstenaar Alex Prooper doet samen met zijn vriendin Simone regelmatig speciale projecten. Zo waren zijn lichtprojecties te zien tijdens het Amsterdam Light Festival.

 

Share, , Google Plus, Pinterest,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *