Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Comprex Amsterdam specialist in Italiaanse keukens

Black is hot. Maar je ziet er wel alles op. Daar hebben ze bij Comprex Amsterdam een innovatieve oplossing voor: Fenix, antibacterieel en met een zelfherstellend vermogen. “Je moet durven”, zegt Mark Stouten. “De matte uitstraling en touch zijn beeldschoon.” Hij wrijft over het zwarte aanrechtblad. Er blijft geen handafdruk achter.

Comprex Amsterdam in Buitenveldert is specialist in Italiaanse keukens. Mark Stouten en Rob Broekhuizen runnen de zaak al weer zes jaar. “Bij Comprex Amsterdam zien consumenten dat ze met hun ideeën de diepte in kunnen”, zegt Broekhuizen. “Dat ze een eigen identiteit aan hun keuken kunnen geven aan de hand van onze ontwerpen. In de Nederlandse flagshipstore staat de grootste Comprex-presentatie van Nederland. Hier is letterlijk alles zien wat Comprex te bieden heeft.”

Buitenveldertselaan

Na kennismaking in de winkel aan de Buitenveldertselaan, haalt Stouten zijn schetsrol erbij. In plaats van direct naar het budget van de consument te vragen, kijken ze gezamenlijk eerst naar de wensen en de mogelijkheden van de ruimte.

“Je moet het zo zien: met elkaar ontwerp je een mooi product. Je merkt al gauw genoeg wat je aan elkaar hebt, of er een klik is”, zegt Stouten. “Om te laten zien dat het anders kan, schets ik vaak meerdere ontwerpen, waarbij je ook de ruimte naar de keuken toe verandert. Daar kunnen verschillende afspraken voor nodig zijn. Uiteindelijk staat er een op maat gesneden keuken.”

“Je neemt de consument mee aan de hand”, vult Broekhuizen aan. “Je gaat voor een open gesprek met elkaar, waarin wij heel transparant blijven. De consument legt zijn vertrouwen bij ons neer, wij zorgen dat alles wordt geregeld, de ‘ontzorging’, zodat je onderweg niet voor verrassingen komt te staan.”

Nieuwe keuken

Er komt zoveel kijken bij het plaatsen van een nieuwe keuken waar niet iedereen direct bij stil staat. Je bouwt als het ware een huis in een huis. Gas, water, elektra om maar iets te noemen. Al die voorbereidingen vooraf, de verbouwing. “Je hebt van tekening tot plaatsing van de keuken alleen maar met ons te maken. De lijntjes zijn daardoor kort, waardoor er geen er ruis op de lijn ontstaat. Iets dat mis dreigt te gaan kun je gelijk tackelen. Eén aanspreekpunt is voor de klant wel zo fijn.”

Tijdens het gehele proces houdt Comprex de vinger aan de pols. Is alles naar wens? Zijn er vragen? Verloopt alles volgens plan? Stouten: “Ik voel me enorm aangesproken als er iets niet in orde zou zijn.”

Als de keuken eenmaal staat, komen Stouten of Broekhuizen ook altijd langs om te kijken hoe de installateur de keuken heeft geplaatst. “Ik hoor vaak van de klant dat het uiteindelijke resultaat een exacte kopie is van wat ik op de fotorealistische 3D-weergave heb laten zien.”

Met trots presenteert de keukenspecialist dan ook foto’s van afgeronde projecten op de website. “Mensen willen hun keuken graag aan de buitenwereld tonen, ze vragen dan aan ons: wanneer kom je een foto van de keuken maken? Als u uw keuken netjes houdt, komen wij met onze camera”, lacht Broekhuizen. “Iedere tevreden klant levert weer een mogelijke nieuwe op. Mond-tot-mondreclame is voor ons heel belangrijk.”

Comprex: Italiaans design

“Het kenmerk van een Italiaanse keuken is het design, de verfijning, de afwerking,” gaat Broekhuizen verder. “De deuren van Comprex zijn iets breder dan gemiddeld waardoor de fronten erg mooi op elkaar aansluiten. Nergens onnodige naden. Er zijn unieke materiaalkeuzes mogelijk van bijvoorbeeld aluminium, glas of zelfs van beton. Als de consument iets meer wil, kunnen ze bij Comprex de diepte in.”

Greeploze keukens zijn tijdloos en helemaal in. De diktes van de fronten variëren tussen de 12, 18 en 26 mm dik. Een unieke keuze om een elegante of juist robuuste uitstraling te creëren. ‘Zwevende’ keukens zijn ook in opkomst, zodat er ruimte ontstaat onder de kasten. Broekhuizen: “Ruimte is luxe, dat brengt rust in je ontwerp.” En het afzuigen van kookluchtjes hoeft al lang niet meer met een enorme afzuigkap. Neem de afzuiginstallaties van Bora, die zitten ín de kookplaat zelf en zijn gewaardeerd met diverse awards.

Kasten van Comprex

Daarnaast heeft Comprex een uitgebreid kastprogramma. Wie zijn keuken wil laten samensmelten met het interieur van de woon- of badkamer, kan kiezen voor een wandkast of tv-meubel met dezelfde meubeluitstraling. “Wij kijken verder dan de keuken”, vult Stouten aan. “Dat neem ik ook altijd mee in mijn advies. De keuken zelf moet ook een meubelstuk zijn.”

De kracht van Comprex Amsterdam is de zoektocht naar het beste ontwerp voor de klant en specialisatie in Comprex-keukens. “Ik merk dat we zeker een sterk regionale functie hebben”, zegt Broekhuizen tot slot. “Maar mensen komen van heinde en ver naar Buitenveldert. Wie wil er nu geen betaalbare Italiaanse keuken van topkwaliteit?’

 

Comprex Amsterdam
Buitenveldertselaan 108
Amsterdam
T 020-64 25 042
E info@comprexamsterdam.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *