Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Renée Vervoorn: ik ben wars van een outfit die 100% klopt

Wat is de stijl van Renée Vervoorn (39) uit Amstelveen, voormalig TMF-vj, presentatrice en mede-eigenaar van Clean Meals, dat gezonde kant-en-klare maaltijden thuis of op het werk bezorgt?

Stijl

Ik ben wars van een outfit die 100% klopt. Ik hou van het spreekwoordelijke rafeltje. Van stijlvol, een beetje bohemien, een beetje rock, iets nonchalant, maar wel altijd verzorgd.

Grootste schatten

Door de jaren heen heb ik flink geïnvesteerd in tassen, van Chanel tot Saint Laurent, van Louis Vuitton tot Gucci, daar kan ik erg gelukkig van worden. Dat geldt ook voor schoenen; Jimmy Choo en mijn Susanna Boots van Chloé zijn favoriet.

Jeugdtrauma

Ik wilde zó ontzettend graag lakschoentjes, van die tuttige tapdansschoentjes, maar ik kreeg ze niet…

Stijlicoon

Instagramaccounts van fashion bloggers en designers inspireren mij. Ik hou van de stijl van Anine Bing, Sincerely Jules en Elle Ferguson en van het Franse, nonchalante stijltje van Danie Bles.

Winkel

Anine Bing in Antwerpen, Zadig & Voltaire en Buise in Amsterdam, Katja Maten in Amstelveen en Net-a-porter.com en Mytheresa.com om te sale shoppen. Maar shoppen in Parijs, Londen of New York is natuurlijk het summum!

Uitspatting

Mijn twee tassen van Chanel. Maar mijn trouwjurk van Jenny Packham, gekocht bij Bloomfeld in Amsterdam is me het meest dierbaar. Ik ben nog elke dag verliefd op die jurk en hoop dat er een ooit een feest komt waar ik ‘m, met een nieuwe onderjurk in een andere tint, opnieuw kan dragen. Ik voelde me er de beste en mooiste versie van mijzelf in. Hij klopte helemaal!

Op de brandstapel

Crocs. Kunnen. Echt. Niet.

Nooit genoeg

Schoenen, tassen, jeans, leren jackjes…

Oeps

Tijdens mijn laatste zwangerschap waren mijn buik en borsten enorm. Bij een AFW modeshow had ik een eendelige outfit aan, die – zo bleek later uit de foto’s in de media – niet echt afkleedde. En dan beschrijf ik het mild.

Miskoop

Peperdure laarzen van Isabel Marant, een maat te klein gekocht, ik zou ze wel even uitlopen. Didn’t happen. Onlangs verkocht aan een blije vriendin. Thank God.

www.cleanmeals.nl

Renee Vervoorn

One Comment

Leave a Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *