Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

CIN IN WONEN maakt je woondromen waar

In het landelijke Ter Aar vind je CIN IN WONEN: een grote schuur met daarin een nagebouwd huis, helemaal ingericht met een unieke mix van trendy, vintage, antiek en brocante. Alles is te koop: van kast tot koffielepeltje en van kinderwieg tot het mandje waar je mee winkelt.

Twee vriendinnen kijken vertwijfeld naar de schatten die ze hebben gevonden tijdens hun ronde door CIN IN WONEN. Ze kwamen even snel een cadeautje kopen, maar stuitten op twee onweerstaanbare nachtkastjes in lichtgrijze kalkverf, een witte emaillen gieter en twee antieke glazen flessen met verzilverde dop. De zes houten keukenstoelen voor maar 35 euro per stuk konden ze natuurlijk ook niet laten staan.

Het Fiatje 500 voor de deur kan deze weelde niet aan, dus manlief wordt gebeld om te komen met het busje. CIN IN WONEN eigenares Cindy Buijsse (41) staat erbij te glunderen. Ze zet twee verse kopjes koffie met een schaal koekjes klaar voor de dames, maar die staan zich alweer te verlekkeren voor de grote wandkast, vol met servies van merken als Bosch, Maastricht en Regout.

Cindy werkte jaren voor V&D als binnenhuisarchitecte/styliste en vond vorig jaar in Ter Aar de ideale locatie om haar droom waar te maken: een loods van 450 m2, waarin ze met hulp van haar vriend en ouders een compleet huis nabouwde. De keuken, eetkamer, badkamer, slaapkamer en de kinder- en babykamer zijn compleet ingericht en gestyled met een inspirerende mix van trendy, vintage en brocante. Je vindt er gekke oude vogelkooien, nostalgisch speelgoed, schilderijen, kasten en vazen en nog veel meer. Hoe langer je er rondloopt, hoe meer leuke dingen je ziet.

Het zwarte monster

Haar spullen vindt Cindy op markten, bij brocanteriën en bij opkopers. Cindy: “Met het zwarte monster – mijn bus – rijd ik door Europa. Meestal ga ik naar Frankrijk en België, maar ik ga eigenlijk overal heen waar ik denk leuke dingen aan te treffen. Binnenkort staat Hongarije op het programma. CIN IN WONEN is geen museum, er zijn steeds nieuwe dingen te vinden!”

Behalve dat ze een neus heeft voor vintage en brocante, is Cindy erg handig en creatief. “Alle meubels die je hier ziet, zijn kant en klaar om mee te nemen. Veel ervan heb ik behandeld met een mooie kalkverf of was. Ook knap ik meubels op naar de wens van de klant en soms krijg ik een zoekopdracht. Dan speur ik net zo lang tot ik precies díe tafel of kast vindt, die ze in hun hoofd hadden.”

“Verder geef ik woonadvies bij mensen thuis en ik ga hier workshops organiseren. Dit is waar ik goed in ben: gebruikte meubels en spullen een tweede leven geven en laten zien dat je stijlen kunt mixen. Hopelijk inspireer ik mensen hiermee hetzelfde te doen!”

Cindy heeft de spreuk die op één van haar muren staat geschreven, zelf heel letterlijk genomen: “stop met woondromen, maak ze waar”.


CIN IN WONEN

Reigersbos 10
2461 TV Ter Aar
W: www.cininwonen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *