Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Veelkleurige vlindertekeningen

Het Flower Art Museum in Aalsmeer wijdt zowel een tentoonstelling aan botanische tekeningen als aan de insectenwereld.

De expositie Flora Botanica toont werk van botanische kunstenaars, die lid zijn van de Vereniging Botanisch Kunstenaars Nederland. Bezoekers krijgen inzicht in de manier waarop botanisch kunstenaars te werk gaan, maar er zijn ook lezingen, workshops en demonstraties.

De tweede zomertentoonstelling gaat over insecten, want bloemen en insecten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Tien kunstenaars hebben hun artistieke verbeelding op de insectenwereld losgelaten. Op de tentoonstelling ‘Bees, bugs & butterflies’ zul je veelkeurige vlindertekeningen, handgebreide langpootmuggen, een indrukwekkende sprinkhaan, maar ook kevers van straatafval tegenkomen. Er is werk te zien van Guusje Bertholet, Saskia E.M. van Dijk, Merel van den Enden, Maaike Krijtenburg, Cedric Laquieze, Merel Slootheer, Kevin Timmerman, Lenie Voortman, Heidi Wallheimer en Sandra Westgeest.

De tentoonstellingen beginnen zondag 21 juli en duren tot en met 29 september. Het Flower Art Musem ligt aan de Kudelstaartweg 1 in Aalsmeer (tegenover de watertoren). Het muserum is geopend van vrijdag tot en met zondag, van 11 tot 17 uur. De entree bedraagt € 5,50 per persoon en kinderen tot en met 14 jaar kunnen gratis naar binnen. Zie ook: www.flowerartmuseum.nl.

Share, , Google Plus, Pinterest,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *