Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

B&O Hegeman: voor de schoonheid van levensecht beeld en geluid

Wie zich wil laten onderdompelen in een domein van oor- en oogstrelende audio en video gecombineerd met de modernste technieken, moet absoluut een bezoek brengen aan één van de showrooms van Bang & Olufsen Hegeman. 

Dit familiebedrijf is al sinds 1931 een begrip en wordt tegenwoordig gerund door de broers Fred en Jaap Hegeman. “Wij zijn de derde generatie en hebben de liefde voor de high end audio- en videoproducten van het Deense merk B&O in ons DNA zitten. Het is niet voor niets dat de superieure kwaliteit van het beeld en het geluid én het gebruikersgemak wereldwijd razend populair zijn. Begin jaren zeventig werd onze vader één van de eerste dealers van de exclusieve producten in Nederland.” Hegeman B&O dankt haar goede naam niet alleen aan het exclusieve assortiment. Je geniet er tevens volop persoonlijke aandacht en op en top service; compleet met een unieke technische- en installatiedienst in eigen beheer.

De donkere maanden bieden legio mogelijkheden om thuis met het hele gezin te genieten van fijne momenten. B&O heeft dan ook het perfecte tijdstip gekozen om de nieuwe BeoVision Eclipse te introduceren. Met de combinatie van de schoonheid van OLED 4K beeldkwaliteit en ’s werelds beste tv-geluidssysteem weet B&O de tv-ervaring voorgoed te veranderen. Al dan niet in combinatie met revolutionaire BeoLab 50 luidsprekers.

Bang & Olufsen in Amstelveen

B&O ontwikkelt haar producten met de achterliggende gedachte dat technologie mensen niet moet vermoeien, maar tot rust moet laten komen. “Alles in de wereld is digitaal beschikbaar. Het is aangenaam daar even helemaal van los te komen en aandacht te besteden aan de mensen die het dichtst bij je staan. De tv is een hoeksteen voor gezellig samenzijn. Bang & Olufsen vindt daarom dat technologie niet alleen slimme manieren moet bieden om verbonden te zijn. Maar ook juist moet helpen te ontsnappen aan het alledaagse. Zo kun je je op waardevolle intieme momenten richten. Om dit te bereiken heeft technologie eigenlijk maar één doel: de essentiële taken perfect uitvoeren”, vertelt Fred Hegeman enthousiast.

Onlangs introduceerde B&O de BeoVision Eclipse die verkrijgbaar is met een 55 of 65 inch beeldscherm. Dé ultieme tv die met de combinatie van OLED 4K beeldkwaliteit en een tv-geluidssysteem van de best denkbare kwaliteit qua beleving van televisie een ware revolutie weet te ontketenen. “Voor het ontwikkelen van de Eclipse heeft B&O een partnership gesloten met LG die de uitvinder is van de OLED technologie. Dergelijke tv’s kunnen zonder verstoring perfecte zwart- en wittinten en spectaculaire kleuren produceren.”

BeoVision bij Hegeman

In de experience centers van Hegeman kun je de BeoVision Eclipse ultiem ervaren. Het toestel laat beelden zó levensecht samensmelten dat ze bijna onwerkelijk lijken en het geluid is zo krachtig dat het letterlijk tot leven komt. Fred: “Het was ook één van de doelen om de best klinkende televisie te ontwerpen. Het geïntegreerde ‘SoundCentre’ beschikt over een krachtige driekanaals configuratie van 450 watt die mooier geluid geeft dan de krachtigste soundbars. Het bijzondere hiervan is dat de menselijke stem echt uit het midden komt. Dit geeft een mooi surround effect. Op het moment dat er in het beeld een auto van links naar rechts rijdt, hoor je dit ook daadwerkelijk.”

Wie zijn huis compleet tot bioscoop wil omtoveren, kan de Eclipse combineren met de fonkelnieuwe BeoLab 50 speakers. In deze hoogwaardige actieve luidsprekers komen revolutionaire geluidstechnologie, een elegant ontwerp en minutieus vakmanschap samen. “Deze bieden een uitzonderlijk prestatievermogen met innovatieve geluidsbediening en oor strelende performance. De Acoustic Lens techniek brengt op iedere plek in de ruimte een prachtig stereobeeld tot stand.”

Apple Airplay, Bluetooth, Spotify

De BeoVision Eclipse is meer dan een tv. Alle eigentijdse streamingstechnologieën zijn er namelijk in geïntegreerd. Zo maken Apple AirPlay, Bluetooth, Deezer en Spotify het mogelijk om je favoriete muziek af te spelen. Via Tune-In luister je naar internetradio. Zo fungeert deze tv niet alleen als televisie, maar ook als luidspreker en ‘entertainment device’. “De Eclipse kan trouwens ook met het nieuwe Multiroom Systeem van B&O worden gecombineerd, zodat je het geluid ook in andere kamers kunt afspelen en door het hele huis kunt genieten van een fantastische muziekervaring!”

Bang & Olufsen heeft ook op het gebied van gebruiksgemak een naam hoog te houden en daarom is de nieuwe musthave onder beeld en geluid voorzien van state-of-the-art bedieningsmogelijkheden. Zo kun je de Eclipse met de BeoRemote One met slechts één afstandsbediening eenvoudig bedienen. “Om het toestel te plaatsen zijn er twee fraaie opties. Namelijk een gemotoriseerde voet waarmee je de tv 90 graden naar rechts en naar links kunt draaien. Ook een handmatige of elektrisch gestuurde muurbeugel behoort tot de mogelijkheden. Bovendien is de uitstraling van de BeoVision Eclipse met aluminium en textielcovers in tal van prachtige kleuren te personaliseren en zorgt deze voor een stoer designstatement.”

Wil je alles weten over de BeoSound Shape? Check dan Zuidasmagazine.com.

 

HEGEMAN B&O
Amsterdamseweg 418 – 420 Amstelveen
T 020 – 641 4019

Vlietlaan 4A Bussum
T 035 – 693 3973

Share, , Google Plus, Pinterest,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *