Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Modehuis Blok breidt uit met schoenen

Modehuis Blok

Modehuis Blok is een authentiek familiebedrijf. Een bedrijf waar met veel kennis, vakliefde en vrolijkheid mensen blij worden gemaakt met onderscheidende kleding. Hierbij staat oprechte aandacht voor ieders persoonlijkheid en stijl voorop. De familiaire verbondenheid en de gezelligheid zijn duidelijk voelbaar in de twee grote zaken in Uithoorn en Buitenveldert. Joost Röling (27) en Jeske Blok (30) vertegenwoordigen de derde generatie binnen het bedrijf.

“Anna Blok is mijn stoere oma,“ zegt Joost trots. “Ze is de bakermat van ons familiebedrijf. Een harde werkster en een verkoopster in hart en nieren. Mijn oma is nu 102 jaar oud en was nog heel jong toen ze  Modehuis Blok begon, bijna 80 jaar geleden. Haar vakkundigheid en vooral haar verbindend vermogen inspireren ons nog dagelijks.”

Modehuis Blok groeide uit tot een bedrijf van formaat. In de twee winkels in Uithoorn en op het Gelderlandplein vind je meer dan 150 merken en kleding in alle mogelijke stijlen. Mannen, vrouwen, tienermeiden, puberjongens, opa’s en oma’s, de hele familie kan er terecht voor een nieuwe outfit. Jong en oud goed gestyled, van top tot teen. En dat ‘van top tot teen’ kun je voortaan letterlijk nemen, want Modehuis Blok in Uithoorn heeft nu ook een schoenenafdeling!

Kleding en schoenen onder één dak

Joost: “Wij willen mensen inspireren en ze laten ontdekken welke kleding en welke combinaties iemands stijl versterken. Er is bij ons zo veel keuze, dat het wel heel gek moet lopen wil je bij ons niet slagen. Wel liepen we regelmatig tegen iets anders aan: als we samen met een klant een mooie set kleding bij elkaar hadden gezocht, konden we het niet helemaal áf maken met een paar mooie schoenen of een paar hippe sneakers. Het plaatje was net niet compleet. Vandaar onze nieuwe schoenenafdelingen, voor dames en heren.”

“Kleding is iets waar we al 80 jaar verstand van hebben,” vult Jeske aan. “Maar schoenen zijn toch een andere tak van sport. Daarom zijn we voor onze schoenenafdeling een samenwerking aangegaan met Shuz. Dit is net als Modehuis Blok een echt familiebedrijf met een mooie historie. Shuz zorgt voor de inkoop van de schoenen en zij hebben de expertise. In de winkel wordt de klant gewoon geholpen door het vertrouwde gezicht van Blok. We zijn allemaal getraind en superenthousiast!”

Schoenenafdeling voor dames en heren

“Er is voor zowel dames als heren een serieuze schoenenafdeling gebouwd. De collectie sluit aan bij onze kledingcollectie, dus ook het schoenenaanbod is heel divers en geschikt voor jong en oud. Sportief, chic, zakelijk, casual of hip, het is er allemaal. Bij de herenschoenen vind je mooie merken als Floris van Bommel, Magnanni, Giorgio, Blackstone, Timberland en Clarks. Bij de dames hebben we schoenen van Marccain en Essentiel, die aansluiten bij onze kledingcollectie. Daarnaast zullen we merken voeren als Janet & Janet, Peter Kaiser, Michael Kors, Shabbies Amsterdam en Nubikk.”

Joost: “De nieuwe afdeling past in de vernieuwing en de verjonging die bij ons gaande is. Dat betekent overigens niet dat oude waarden verdwijnen. Integendeel, het familiegevoel is voor ons heel belangrijk. We willen graag dat mensen zich thuis voelen bij ons en we geloven in oprechte aandacht voor elkaar. Dit is hoe we met elkaar omgaan binnen het bedrijf, maar ook met klanten en leveranciers. We doen het met familie, voor familie.”

“Een paar weken geleden was ik bij mijn oma, Anna Blok. Ze keek naar mijn ietwat versleten suède schoenen en zei: ‘Joost, die kunnen echt niet meer!’ Je zou nu dus kunnen zeggen dat de cirkel rond is: geen afgetrapte schoenen meer onder een mooie outfit. Want ook daarvoor kom je gewoon naar Modehuis Blok!”

Modehuis Blok
Gelderlandplein 25
Amsterdam-Buitenveldert
T 020 6462656

Amstelplein 19
Uithoorn
T 0297 561353

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *