Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Your Foodprint opent biologische lunchroom in hartje Gouda

Slow coffee en veganistische gyros

Wie na een bezoek aan het sfeervolle stadscentrum van Gouda even wil uitpuffen, kan sinds kort terecht in de biologische lunchroom van vegan winkel Your Foodpint.

Your Foodprint is een initiatief van Marleen Schrijvers. Uit Magazine besteedde er deze zomer al aandacht aan. Met behulp van crowdfunding kon ze eindelijk haar droom realiseren om iedereen kennis te laten maken met de veganistische levensstijl.

Marleen verkoopt in haar winkel niet alleen veganistische levensmiddelen en vegan kookboeken. Ze verkoopt ook producten om duurzaam te leven, zoals broodtrommels, lunchbags, natuurlijke handzeep en nog veel meer.

De winkel biedt ook plek aan een biologische lunchroom waar je kunt genieten van plantaardig lekkers. Denk aan verse smoothies, algenburger, vegan zalm van gerookte wortel, maar ook aan een wrap met veganistische gyros. Het is zowel biologisch als smakelijk.

Wie iets lekkers bij de ‘slow coffee’ wil, kan een keuze maken uit ambachtelijke appeltaart, carrot cake met cashewfrosting en brownie met chocoladeganache. Er zijn geen dierlijke ingrediënten in de gerechten verwerkt.

 

Your Foodprint
Lange Tiendeweg 44
Gouda
Geopend van dinsdag tot en met zaterdag,
van 9.30 tot 17.00 uur
Ook op koopzondagen geopend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *