Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Bijenkorf Amstelveen steekt zich in een geheel nieuw jasje

Na een verbouwing van een half jaar is de Bijenkorf Amstelveen nu geheel vernieuwd.

De heren- en damesschoenen afdelingen zijn twee keer zo groot geworden en de vernieuwde herenmode afdeling is nu bijna 1500 m2. Er is een nieuwe cadeau-afdeling van ruim 240 m2 en een nieuw City Café op de begane grond. Tientallen nieuwe merken zoals Filling Pieces, Hugo Boss en LaDress zijn toegevoegd aan het assortiment.

Sandra Charmant, storemanager van de Bijenkorf Amstelveen, is uiteraard erg blij met de vernieuwingen. “Door van het restaurant een café op de begane grond te maken, konden we de afdelingen vergroten en nieuwe merken introduceren,” legt ze uit. “Deze merken completeren ons assortiment en passen goed bij de Amstelveense klant.” Ook de nieuwe vitrines bij de afdeling sieraden & horloges mogen er zijn.

Elke afdeling heeft zijn eigen sfeer. Op de parterre is meer lichtinval gecreëerd en wordt gebruik gemaakt van lichte kleuren. De cosmetica-afdeling, met nieuwe merken als Kiehl’s en Dyson, komt zo goed tot haar recht.

Donkere kleuren en accenten van hout kenmerken de vernieuwde afdeling herenmode, met nieuwe merken als CP Company, Daily Paper en John Smedley. De afdelingen voor dames, schoenen en lederwaren zijn verrijkt met merken als Isabel Marant. De voormalige woonafdeling is omgetoverd tot cadeau-afdeling.

Op 12 en 13 mei vindt de feestelijke opening van de winkel plaats met vele evenementen. In het kader van Moederdag vindt er op 13 mei een high-tea plaats die ‘influencer’ Lizzy van der Ligt zal presenteren. Sieradenontwerper Aynur Abbott en Paulien Wesselink, oprichter van O My Bag, verkopen hun producten in de Bijenkorf en vertellen tijdens de high-tea het verhaal achter hun product.

Share, , Google Plus, Pinterest,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *