Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Bij Tête à Tête alle aandacht voor een gezondere huid

Als jong meisje was Nathalia van der Ark al een opvallende schoonheid. De mannen die aan het woord komen in het tv-programma Het Mooiste Meisje van de Klas, dat een uitzending aan Nathalia wijdde, zwijmelen nog weg bij de gedachte aan de half Spaanse schone met haar grote, donkere ogen…

Ook nu nog speelt het uiterlijk een grote rol in het leven van Nathalia: ze is eigenares van schoonheidssalon Tête à Tête in Vinkeveen. Daar worden naast de gebruikelijke behandelingen een paar bijzondere disciplines aangeboden.

Mooi is Nathalia van der Ark (50) nog steeds, maar wat vooral opvalt is haar sprankelende en open persoonlijkheid. Nathalia is eigenares van schoonheidssalon Tête à Tête in Vinkeveen en van Esthetica in Breda, waar opleidingen in uiterlijke verzorging worden gegeven. Ze geeft er een dag in de week les en de rest van de tijd is ze te vinden in het mooie, witgepleisterde pand aan de Herenweg in Vinkeveen, bij instituut Tête à Tête, dat ze twee jaar geleden overnam.

Tête à Tête

“Hier ben ik één op één met mensen bezig”, zegt ze, “en dat is wat ik en mijn collega’s Laura en Marije het liefste doen: naast een moderne, professionele behandeling zorgen voor ouderwetse gezelligheid en een warm welkom. Mensen komen hier voor totale ontspanning, een gezondere huid en onverdeelde aandacht. Dat geldt voor vrouwen en voor mannen.”

Bij Tête à Tête kun je terecht voor alle mogelijke behandelingen, die plaatsvinden in één van de drie luxe behandelkamers. Van huidverzorging, peelings, massages, antiveroudering, wenkbrauwen epileren en ontharing, tot make-up en manicure.

Permanente make-up

De schoonheidsspecialistes Nathalia, Marije en Laura zijn alle drie allround opgeleid en zeer ervaren. Allemaal hebben ze zo hun eigen specialisaties, waarbij Nathalia de expert in permanente make-up is, mét de benodigde GGD-vergunning.

Marije: “Nathalia is héél goed in make-up, het is echt bijzonder hoe zij naar een gezicht kijkt en dan precies weet hoe ze de sterke punten moet benadrukken. Die visie past ze ook toe bij de permanente make-up. En ze heeft een héél vaste hand. Gelukkig maar, want bij mij heeft ze permanente eyeliner aangebracht. Dat had ik bij iemand anders nooit gedurfd. Het moet namelijk wel symmetrisch zijn en het moest er voor mij natuurlijk uitzien. Ik ben er heel blij mee, ik heb nooit meer een blotebillengezicht!”

Medische pigmentatie

Dat permanente make-up veel verder kan gaan dan het aanbrengen van een lijntje boven het oog of en paar perfecte wenkbrauwhaartjes, vertelt het persoonlijke verhaal van Nathalia. Op 35-jarige leeftijd bleek zij drager te zijn van het BRCA1-gen, dat de kans op borstkanker met minstens 80% vergroot. Haar borsten werden preventief verwijderd.

Nathalia: “Dan krijg je implantaten en ik zal het kort zeggen: het was niet fraai. Pas jaren later zag ik bij iemand hoe mooi het kan worden met medische pigmentatie. Bij deze vrouw was een tepel en een zeer natuurlijke tepelhof gecreëerd, zelfs met de kleine bultjes, de kliertjes van Montgomery. Toen wist ik: dat wil ik ook. En dan niet alleen voor mezelf, maar ook voor anderen. Ik heb me uitvoerig laten opleiden en nu ben ik hierin vrijwel de enige specialist in de regio. We behandelen hier ook mensen met alopecia (algehele of pleksgewijze kaalheid – red.) en mensen met littekens, bijvoorbeeld mannen die een lelijk litteken hebben overgehouden aan een haartransplantatie. Dat geeft zeer mooie resultaten.”

Nathalia vertelt haar verhaal vol enthousiasme en als het moet, doet ze dat ook nog in vlekkeloos Spaans, Duits, Engels en Frans. Dit tot groot genoegen van haar buitenlandse klanten. Haar turbulente leven, dat is geportretteerd in het tv-programma, heeft haar gevormd tot wie ze nu is: een positieve vrouw en een stoere bovendien: als Nathalia niet aan de stuurknuppel van een vliegtuig zit, dan scheurt ze wel rond op haar racemotor. Het Mooiste Meisje van de Klas is een doorzetter.

 

Tête à Tête Instituut voor Huidverzorging

Herenweg 21

3645 DE Vinkeveen

T 0297 77 50 50

W www.instituutteteatete.nl

 

Dinsdag: 11.00 – 21.00

Woensdag: 09.00 – 18.00

Donderdag: 09.00 – 18.00 uur

Vrijdag: 09.00 – 18.00 uur

Zaterdag: 09.00 – 16.00 uur

 

Tete-a-tete-Nathalia-van-der-Ark

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *