Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Bij Jamie & Joëlle krijg je echt een eerlijk advies

FASHION Team Jamie en Joelle

FB-FASHION-Team-JamieJoelleGezelligheid, geen poeha, kwaliteit, een eerlijk advies en een gevarieerd aanbod. Dat tekent damesmodezaak Jamie & Joëlle in Abcoude. Dat de kleding comfortabel zit en dat je er mooier van wordt, is voor eigenares Ilona Reuter absolute voorwaarde.

“De teamfoto zegt eigenlijk alles over hoe we zijn”, zegt Ilona Reuter (47), eigenares van Jamie & Joëlle in Abcoude. “Gewoon, gezellig. Normaal. We zijn geen fotomodellen en dat worden we ook niet met een lading make-up op en allerlei serieuze poses. Dan maar zo! We hoeven niet de mooisten van Nederland te zijn, wél de leuksten!”

De foto is inderdaad veelzeggend voor het ontspannen sfeertje dat in de boetiek hangt. Om de haverklap komt er iemand binnen die een kopje koffie drinkt, even babbelt en weer vertrekt. Ilona: “Ja hoor, hier ben je altijd welkom, mensen hoeven zich nooit verplicht te voelen iets te kopen, dat meen ik echt. Kom lekker kijken. En gerust nog eens. Ook in je hondenuitlaatkleren of zo uit de sportschool. Dat maakt ons echt niet uit.”

Grote variatie

Gelukkig voor Ilona zijn er ook genoeg dames die wél wat kopen. Anders zou de winkel het niet al 16 jaar volhouden. Sterker nog, Jamie & Joëlle heeft een trouwe schare fans, die allemaal hetzelfde zeggen: ik voel me hier op mijn gemak en ik krijg eerlijk advies. Zo ook Evelien, die regelmatig speciaal helemaal uit Purmerend komt: “Wat ik goed vind hier is de grote variatie en de goede combinatie van merken” zegt ze. “Alles wat ik hier koop draag ik ook ècht en belandt niet in een hoekje in de kast. De meiden zijn eerlijk en beginnen niet bij alles wat ik aantrek meteen te gillen hoe leuk het staat.”

Ilona: “Ik ben blij dat Evelien het zegt, want ik hou er niet zo van om te roepen hoe goed we zijn. Wat wij allemaal het leukst vinden: als er iemand met een grote smile voor de spiegel staat. Ook vrouwen met een wat moeilijker figuur. Bij ons gaan de maten van 34 t/m 46, dus iedereen kan bij ons terecht. Als ik zie dat iemand iets gaat passen dat geheid niet past, dan zeg ik het. Niets zo frustrerend als eerst twintig dingen aantrekken, voordat je het juiste hebt gevonden. We proberen de mensen enigszins te lezen en dingen aan te reiken. Ook kleding die ze zelf niet gauw zouden pakken. Vaak hoor je dan ‘O, dit kan ik eigenlijk bést hebben’. Maar als iets niet goed zit of niet flatteert, dan zeggen we het ook.”

Look two sizes smaller in Dream Jeans

Jamie & Joëlle voert mooie merken als Repeat, Marc Aurel, Cambio, Rinascimento, Jeff, Knit-ted, Stroke, Geisha en Studio Anneloes. Jurkjes zijn er van Eroke, leren jasjes en jurken van Arma en schoenen en laarsjes van Unisa, Roberto d’Angelo en Via Vai.

Persoonlijke favorieten heeft Ilona natuurlijk ook: “Sinds kort hebben we Transfer in de collectie, daar ben ik heel blij mee. Een mooi en zeer betaalbaar merk, waar we elke week nieuwe items van binnenkrijgen. De zijden bloezen van het Deense merk Kudibal zijn geweldig, dat is echt verwennerij. Er zit stretch in en daarom dragen ze als een T-shirt. Verder de gave broeken van Pieszak. Geen charmante merknaam, wél prachtig uitgewerkte broeken met mooie stoffen, mooie details en een fantastische pasvorm.”

“Tot slot natuurlijk de Dream Jeans van Mac. ‘Look two sizes smaller in Dream Jeans’ zeggen ze zelf en het is waar: die broeken zitten fantastisch, het rekt en stretcht, het voelt of je een yogabroek aan hebt. Ze vallen iets hoger waardoor je geen overhangende randjes hebt en door de pasvorm wordt je buik iets vlakker. We hebben ze in alle wassingen, van licht tot donker en in zwart, bruin en grijs. Altijd goed. Zo is er voor iedereen de perfecte skinny jeans.”

Maandag 24 november: Fashion Dinner bij Roekz Vinkeveen € 29,95 p.p.
Reserveren bij Jamie & Joëlle.

Jamie & Joëlle
Stationsstraat 3
1391 GL Abcoude
T 0294 286586
W www.jamiejoelle.nl

One Comment

Leave a Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *