Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Believe Uithoorn: alles voor een mooie huid

Believe in Beauty. Geloof in schoonheid. Eigenares Ilona Westera van Schoonheidsinstituut Believe in Beauty in Uithoorn gelooft in schoonheid en in het effect van haar behandelingen. Maar in onzin gelooft ze niet. “Crèmes die een liftend effect hebben, bestaan niet”.

Net 30 is ze, maar haar gave, gladde huid doet jonger vermoeden. Zou het dan toch waar zijn dat een goede huidverzorging vruchten afwerpt? Ilona lijkt er in ieder geval het levende bewijs van.

Zes jaar geleden begon ze haar eigen zaak, aan de overkant van het pand waar ze nu zit. Ze groeide al gauw uit haar jasje en betrok drie jaar geleden de Dorpsstraat 28a, waar ze nu werkt met twee collega’s, Patty Kok en Stephanie Rem. Net als Ilona gediplomeerde en ervaren schoonheidsspecialistes, die een passie voor hun vak hebben.

Bij Believe in Beauty kun je terecht voor een heleboel zaken: epileren, verven van wimpers en wenkbrauwen, harsen, rug- en ontspanningsmassages, hot stone massages en cosmetische voetverzorging. Het speerpunt ligt echter bij huidverzorging, huidverbetering en anti-aging. De zaak is ruim opgezet met drie grote behandelkamers en heeft een luxe uitstraling. Toch is de drempel laag en de doelgroep breed. Er wordt gewerkt met drie merken: Pascaud, B3 en Payot

Het motto van Believe in Beauty is: er goed uitzien voor je leeftijd. Voor de één betekent dat simpelweg de huid goed onderhouden, voor de ander het aanpakken van specifieke problemen. Dit vaak in kuurverband van enkele maanden tot een jaar. “Rimpels zijn niet in een maand ontstaan, dus die krijgen we ook niet binnen een maand weg. We beginnen altijd met een intake en een huidanalyse. Met speciale apparatuur worden huidfoto’s gemaakt, waarop de huidstructuur en zelfs dieper gelegen pigmentschade te zien is. Iedere huid is anders en vraagt om een eigen aanpak. Tijdens de duur van de behandelingen worden steeds opnieuw huidfoto’s gemaakt, om het resultaat te zien of om eventueel de behandelwijze aan te passen”, zegt Ilona.

Pascaud is het merk bij uitstek voor anti-aging. Naast Pascaud’s ‘cosmeceuticals’ (producten met een hoge dosering werkstoffen) is Pascaud apparatuur een sterk wapen in de strijd tegen huidveroudering. De L3-laser wordt ingezet om de huid te liften, te verstevigen en vochtwallen onder de ogen te verminderen. Met Bioskinjetting worden plaatselijk lijntjes en rimpeltjes vervaagd door met een klein naaldje minuscule krasjes in de huid te maken, wat de aanmaak van collageen en elastine bevordert. Couperose en steelwratjes kunnen worden aangepakt met BioskinSmoothing.

Met de revolutionaire Mesotherapie worden geconcentreerde werkstoffen in de middelste huidlaag gebracht, door deze er in te prikken met de zogenaamde Mesogun. Bij alle methodes wordt niet in de huid gesneden en wordt géén gebruik gemaakt van lichaamsvreemde stoffen zoals botox.

Pascaud heeft ook diverse peelings in het programma. Door een TCA peeling, die verder gaat dan microdermabrasie, gaat de huid geheel vervellen. Een effectieve behandeling voor een grauwe of grove huid, of een huid die te lijden heeft gehad van acne of zonschade.

Erg enthousiast is Ilona ook over de resultaten van celtherapie met diepgevroren jonge algencellen van het merk B3, die de oorzaken van huidveroudering aanpakken. Vlak voor de behandeling worden de algencellen ontdooid en met een thermostick, met een warme en koude zijde, diep ingemasseerd in de huid, waarna een drukpuntmassage volgt. De B3 behandelingen hebben een zeer kalmerende werking op de gevoelige en vlekkerige huid en ook bij overmatige talgproductie worden mooie resultaten bereikt.

Steeds meer mannen vinden hun weg naar Believe in Beauty. “Ze zijn nog in de minderheid, maar de mannen die hier komen, zijn onze trouwste klanten”. Mannen komen voornamelijk voor gezichtsbehandelingen, voor ontspannende massages en voor het harsen van haren op de rug.

Bij Believe in Beauty krijgt de klant waar voor zijn geld, vindt Ilona: “Standaard bij een gezichtsbehandeling is een handmassage, een kleine nekmassage, epileren en eventueel verven van de wenkbrauwen. Maar standaard bij ons is vooral persoonlijke aandacht! Je komt bij ons ook om te ontstressen, om lekker even tijd aan jezelf te besteden!”

Eveline Steenaart

Schoonheidsinstituut Believe in Beauty

Dorpsstraat 28a

1421 AT Uithoorn

T 0297 524 005

www.believeinbeauty.nl

info@believeinbeauty.nl

 

Merken: Pascaud, B3, Payot en Fresh Minerals make-up

 

Openingstijden:

Maandag en donderdag 12.00 – 21.00 uur

Dinsdag, woensdag en vrijdag 9.00 – 17.30 uur

Zaterdag en zondag gesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *