Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Platform lanceert nieuwe website om Amstelveen te beleven

Wie weten wil wat Amstelveen allemaal te bieden heeft, kan vanaf 1 juli terecht op de gloednieuwe website beleefamstelveen.nl.

Deze website  is onderdeel van het Promotieplan van de gemeente en biedt een podium voor alles wat Amstelveen te bieden heeft op het gebied van toerisme, sport, cultuur, recreatie, horeca en winkelen. Prominent onderdeel is de Uitagenda. Daarnaast is er ruimte voor lokale initiatieven van organisaties en ondernemers.

Nu de coronamaatregelen versoepeld worden, mogen musea, bioscopen en theaters, andere culturele instellingen en restaurants de deuren weer openen, in achtnemening van 1,5 meter afstand.

Veel Amstelveners blijven deze zomer in Nederland, maar willen wel weer graag iets ondernemen. Vandaar de website die op een rijtje zet wat er in Amstelveen zoal te doen is, of het nu om restaurants, bowlingbanen, musea of speelboerijen gaat.

“Met het nieuwe plaform kunnen we Amstelveen en onze 250 partners beter op de kaart zetten,” zegt wethouder Floor Gordon van Economische Zaken. “Samen laten we zien wat voor moois Amstelveen te bieden heeft.”

 

Share, , Google Plus, Pinterest,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *