Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Bij Backstage Hairfashion in Mijdrecht draait alles om kleur

Mensen blij maken, dat is de missie van Backstage Hairfashion, de grootste kapsalon in Mijdrecht. Voor dames, heren en kinderen.

Ze werken er op afspraak, maar spontaan binnenlopen mag altijd. “In de 31 jaar dat ik in dit vak zit, is er veel veranderd,” vertelt Astrid Springintveld, de eigenares van Backstage Hairfashion. “Vroeger was je uren per dag permanenten aan het zetten, met van die kleine rollertjes. We hebben nog steeds een paar dierbare permanentklanten, maar waar het tegenwoordig om draait is kleur, kleur, kleur. Vroeger werden de haar- en kleurtrends door de grote merken bepaald, maar door de komst van social media is dat veranderd: klanten zijn volledig op de hoogte van de trends. De merken zijn eigenlijk meer volgend geworden.”

Balayage

“Momenteel zijn de pasteltinten nog erg in en natuurlijk de balayage. Dat is een kleuring die vanuit een donkere aanzet subtiel verloopt naar een lichte kleur. Het is vooral populair bij jonge vrouwen tussen de 20 en de 30 jaar. Dat vind ik een leuke leeftijdsgroep, je kunt die meiden zó mooi maken! Ze willen veel, ze durven veel en ze verwachten ook veel.”

“Wij proberen een balayage altijd zo voordelig mogelijk uit te voeren. Dat is iets waarmee wij ons onderscheiden. Van tevoren bespreken we wat de klant precies wil en verwacht, en dan vertellen wij wat het kost. Dat doen we altijd bij een arbeidsintensieve klus. Zo weet iedereen waar ie aan toe is. Vaak plaatsen die meiden een foto van het resultaat op Instagram en dan zien we later de vriendinnen verschijnen. Dat is zó leuk!”

Mooi grijs is niet lelijk

Bij Backstage Hairfashion komen natuurlijk niet alleen jonge meiden met weelderige lange lokken. Ook bij de dames in de leeftijdsgroep van 30 tot 70 jaar bespeurt Astrid een leuke ontwikkeling: “Er zijn steeds meer vrouwen die hun haar weer natuurlijk grijs dragen. Dat is een gevolg van de trend dat grijs helemaal hip was. Wij kunnen naturel grijs haar wat sprankelender maken door er een paar antraciet low lights in te zetten, of door het met een zilverspoeling frisser van kleur te maken. Grijs hoeft niet saai te zijn! Het is bij grijs haar wel van belang de coupe goed bij te houden. Grijze dames komen meestal elke 4 weken voor een knipbeurt. Dat vinden ze geen probleem, want ze besparen op het kleuren.”

Kérastase

Bij Backstage Hairfashion, dat tien medewerkers heeft, wordt gewerkt met het professionele topmerk Kérastase. Een merk dat al meer dan 50 jaar bestaat en dat altijd bezig is met innovatie. Een nieuwe loot aan de Kérastase-stam is de duurzame lijn Aura Botanica. Astrid: “Aura Botanica is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en is 98% biologisch afbreekbaar. Kérastase heeft een groot productenaanbod, het verschilt per persoon wat het meest geschikt is. Daar geven wij een goed advies over.”

 

Backstage Hairfashion
voor dames, heren en kinderen
Dorpsstraat 74 B
Mijdrecht

T 0297 241 552
W www.backstage-hairfashion.nl

 

Share, , Google Plus, Pinterest,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *