Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Atsma Makelaardij & Assurantiën: onafhankelijk èn alles onder één dak

Laagdrempeligheid en persoonlijk contact bepalen de sfeer bij Atsma Makelaardij & Assurantiën in Amstelveen.

Tot groot plezier van Henk Atsma, de directeur van het bedrijf, is sinds 1 april van dit jaar zijn dochter Anna ook werkzaam in het bedrijf.

Henk Atsma, Fries van geboorte, woont alweer dertig jaar in de Randstad. Een aimabele man, die duidelijk plezier in zijn werk heeft. Zeventien jaar geleden begon hij samen met Conny Keizer een bedrijf in assurantiën en hypotheken en twee jaar daarna besloot hij zich ook te gaan toeleggen op de makelaardij. Samen hebben ze een mooi en solide bedrijf opgebouwd.

Henk is zowel erkend financieel adviseur en assurantietussenpersoon, als registermakelaar-taxateur voor particulier en bedrijfsmatig vastgoed. “Waarschijnlijk ben ik één van de weinigen in Nederland die al deze papieren heeft,” zegt hij erover.

De vakbekwaamheid van Henk en Conny en hun servicegerichte manier van werken heeft een grote en trouwe klantenkring opgeleverd. Vanwege de drukte, en omdat er nou eenmaal niet meer uren in een werkdag zitten, was de komst van Henks dochter Anna (25) zeer welkom. Met z’n drieën zijn ze een sterk team: Henk en Anna werken voornamelijk in de buitendienst en Conny is de stabiele factor op kantoor. Niets staat een verdere groei van het kantoor nog in de weg.

Anna Atsma

De chemie tussen vader en dochter is bijzonder. “Als kind ging ik al zo vaak mogelijk met mijn vader mee naar zijn werk. De bedrijvigheid op kantoor, het meegaan naar allerlei soorten woningen en het contact met al die verschillende mensen, ik vond het geweldig. Na een paar jaar in de mode te hebben gewerkt, ben ik mijn droom achterna gegaan! Mijn vader en ik hebben altijd al een speciale band gehad en we kunnen elkaar in de zaak alleen maar versterken.”

“Met de komst van Anna is er een frisse wind door het bedrijf gegaan,” vertelt Henk. “De nieuwe website is online, Anna heeft het nieuwe logo ontworpen, de plannen uitgedacht voor de uitbreiding van het kantoor en ze is erg actief op Facebook, Instagram en LinkedIn.”

Onafhankelijke makelaar

“Het karakter van het bedrijf willen we behouden: we zijn een klein team met korte lijnen. Hierdoor weten we van elkaar waar we mee bezig zijn. We kunnen dus snel schakelen en eventueel dingen van elkaar overnemen. Als een afspraak in het weekend noodzakelijk is, dan is dat geen probleem. Door onze manier van werken hoeft het kantoor niet te adverteren. Door recommandatie hebben wij de portefeuille opgebouwd. We kennen onze klanten! Daar zijn wij heel erg trots op.”

“Belangrijk om te weten is dat wij onafhankelijk zijn. Wij doen zaken met alle banken en verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Hierdoor kunnen wij elke klant het beste advies geven op het gebied van assurantiën en hypotheken. We hebben veel expats ‘in de boeken’. Met het totaalpakket wat wij kunnen aanbieden, de aankoop van een woning en het verzorgen van de hypotheek en de verzekeringen, hebben wij al veel mensen van A tot Z begeleid. Maar deze ‘ontzorging’ spreekt natuurlijk niet alleen maar expats aan. Voor heel veel mensen is dit de reden om ons kantoor in te schakelen.”

Aankoop en verkoop van woningen

Anna: “Wij begeleiden veel aankopen van woningen. Natuurlijk helpen wij niet alleen bij de onderhandeling, maar we doen ook onderzoek naar alle relevante informatie inzake de woning. Denk aan bestemmingsplan, verontreiniging van de grond, bouwkundige staat, bijzonderheden van de wijk enzovoorts. Samen met de klant bepalen we dan de strategie. Een heel leuk proces.”

Henk vervolgt: “Bij de verkoop maken wij voor de woningpresentatie gebruik van een professioneel bedrijf. Wij zijn van mening dat je maar één keer de kans krijgt om een eerste indruk te maken. Dus naast goede foto’s, een video et cetera, geven wij ook adviezen hoe de woning eventueel met kleine aanpassingen zo goed mogelijk gepresenteerd kan worden. Amstelveen en Amsterdam kennen wij heel erg goed. Maar door onze brede kennis is de gehele Randstad ons werkgebied.”

 

H & A Atsma
Woning- en bedrijfsmakelaardij
assurantiën en hypotheken
Meester Troelstralaan 31
Amstelveen

T 020 34 53 273
P gratis parkeren voor de deur

Share, , Google Plus, Pinterest,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *