Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Ga met korting naar muziektheater in Amsterdamse Bos!

‘Heerlijk grillig en vrolijk verwarrend muziektheater,’ schreef de Theaterkrant  over de voorstelling die de Veenfabriek van 18 tot en met 22 september 2019 in het Amsterdamse Bostheater geeft. Bestel nu kaarten met korting!

Hoe kun je voorkomen dat je murw raakt van de rampberichten over het klimaat en de toenemende polarisatie? Oftewel: hoe kun je hoopvol blijven in een cynische wereld? Dat zette de theatermakers van de Veenfabriek aan het denken. De voorstelling Atlantis is daarvan het resultaat.

Wie de zowel brutale als liefdevolle voorstelling gaat zien, vol van klanken, verhalen, fantasie en complottheorieën, is van harte welkom bij de eerste steenlegging van Nieuw-Atlantis. En alsof dat nog niet mooi genoeg is, krijgen de theaterbezoekers ook nog eens een heerlijk vegetarisch diner geserveerd met invloeden uit Mauretanië en het Midden- Oosten. En passant proef je smaken uit de oudste beschavingen.

Nog één recensie? Welnu, de recensent van Trouw maakte gewag van een ‘lekker dwarse muziektheatertrip’ en een ‘duizelingwekkend gedachte-experiment.’

Reden genoeg om de agenda te trekken en een keuze maken uit één van de vijf mogelijkheden, want de Veenfabriek treedt vijf keer in het Amsterdamse Bostheater op: 18, 19, 20  en 21 september (19 uur). Zondag 22 september is er een matineevoorstelling om 13 uur.

Bezoekers van de website van UIT Magazine krijgen korting. Klik hier om tickets te bestellen. Selecteer een datum en klik vervolgens op de groene balk ‘Tickets’. Klik op ‘promotie code opgeven’ (rechtsboven). Vul de code atlantis2019 in. Vervolgens kunt u max. twee actiekaarten bestellen voor de voorstelling Atlantis.

 

 

Foto’s: Bowie Verschuuren

 

Share, , Google Plus, Pinterest,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *