Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Rotterdams Van den Assem naar Amsterdams Gelderlandplein

Het stond al lang op het verlanglijstje van Van den Assem, een zaak in Amsterdam. Donderdag 7 september was het zover: op het Gelderlandplein opende het bedrijf de twintigste winkel.

“Hoewel we van oorsprong een Rotterdams bedrijf zijn, zien we onze klantengroep steeds groter worden in Amsterdam,” vertelt Berry van den Assem, directeur-eigenaar Van den Assem. “Het was dan ook een grote wens om hier een winkel te openen, zodat onze klant wat dichter bij huis kan shoppen en de (winkel)beleving ervaren. We hebben bewust gekozen voor het Gelderlandplein als locatie voor onze twintigste winkel. Het Gelderlandplein heeft de afgelopen jaren een mooie ontwikkeling doorgemaakt. De beleving in het winkelcentrum sluit naadloos aan bij onze visie.”

Schoenenwinkel

Van den Assem is een high-end schoenenwinkel en biedt, ook in Amsterdam, een zeer uitgebreide collectie dames-, heren- en kinderschoenen, tassen en accessoires aan. Denk hierbij aan merken als Santoni, Magnanni, UGG, Marc Cain, Tod’s, Hogan en Van Bommel.

Meer lezen over de shops op het Gelderlandplein? Check ons archief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *