Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

ARTZUID staat weer in de startblokken

Beeldenroute ARTZUID 2021 staat al weer in de startblokken en hoopt 15 mei van start te kunnen gaan.

‘Imagine’ is het thema van dit jaar en 50 kunstenaars leveren beelden aan voor deze buitententoonstelling, waarin ze hun ideeën kunnen verwerken over thema’s als gelijkheid, vrijheid, duurzaamheid, dierenwelzijn, natuurbehoud en armoede. De organisatie belooft een frisse, uitdagende tentoonstelling van internationale topkunstenaars en talent van de Nederlandse academies. Er is dit jaar speciale aandacht voor vrouwelijke kunstenaars en kunstenaars met een migratie achtergrond.

Het gaat in ieder geval om de volgende kunstenaars: KAWS, Leiko Ikamura, Zhan Wang, Sokari Douglas Camp, Fernando Sánchez Castillo, Lin May Saeed, Nelson Carrilho, Marieke Bolhuis, Tal R, Jonathan Meese, Anne Wenzel, David Bade, Raquel van Haver, Tirzo Martha en Arno Quinze.

Helaas moet stichting Art Zuid het sinds 1 januari zonder structurele subsidie van de gemeente Amsterdam doen, ook al steunt Stadsdeel Zuid de stichting gelukkig wel. Om uit de kosten te komen, en de gratis toegankelijke tentoonstelling mogelijk te maken, roept de organiserende stichting àlle Amsterdammers op eenmalig een klein bedrag te doneren. Hoe je dat kunt doen, wordt hieronder uitgelegd.

Share, , Google Plus, Pinterest,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *