Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Fris en fruitig de zomer in met Amstelzijde kliniek

Heerlijk die zomer! Maar zomer betekent ook aandacht en verzorging van je huid en lijf. Drs. Hayri Hortoglu van Amstelzijde Kliniek vertelt hoe je je deze zomer nog beter voelt!

“In je zomerse jurkje mag je decolleté gezien worden. Maar dan is het natuurlijk wel fijn als de huid daar mooi glad en egaal is. Om dit te bereiken combineren wij botuline toxine, beter bekend als botox, met Restylane Skinbooster en laserbehandelingen.

Restylane Skinbooster is een injectable die gestabiliseerd hyaluronzuur bevat. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die vocht in de huid vasthoudt. Een aantal zeer fijne injecties met Skinbooster vult de natuurlijk hyaluronreserve aan en verbetert van binnenuit de elasticiteit en de stevigheid van de huid. In combinatie met botox zorgt dit ervoor dat rimpeltjes en lijnen zichtbaar verminderen.

Huid verjongen

De laser zorgt er voor dat het collageen wordt gestimuleerd, zodat de huid verjongt. Tevens neemt eventuele zonneschade, zoals roodheid en pigmentvlekken aanzienlijk af. Deze combinatiebehandeling zorgt voor een mooi jonge en egale huid.

Overmatig zweten kan erg vervelend zijn, vooral in de zomer. Wij kunnen dit probleem gelukkig goed verhelpen met een botoxbehandeling. Botox wordt, naast anti-rimpelmiddel, bij veel problemen toegepast. Bijvoorbeeld bij het tegengaan van overmatige transpiratie van oksels, voeten, handen en voorhoofd.

Botox tegen zweten

Botox blokkeert tijdelijk de overdracht van de signalen van de zenuwen naar de zweetklieren. Hierdoor kunnen de zweetklieren geen zweet meer produceren. De botox wordt met een aantal kleine prikjes in de oksels geïnjecteerd. Je zult gedurende 4 tot 6 maanden na de behandeling 95% minder transpireren. Bij ons kun je ook terecht om de oksels te laten ontharen door middel van laser. Hiervoor zijn gemiddeld 6 behandelingen nodig, met een tussentijd van 6 tot 8 weken.                                                                                

Samen met mijn team stel ik mij al 17 jaar ten doel om schoonheid te behouden en het uiterlijk op een natuurlijke manier te verbeteren. Bij ons ben je verzekerd van persoonlijke begeleiding en een duidelijk behandelplan. Wij bieden een gratis consult, zodat je vrijblijvend kennis met ons kunt maken.”

Drs. Hayri Hortoglu is cosmetisch arts en eigenaar van Amstelzijde Kliniek, een kleinschalige cosmetische kliniek, gespecialiseerd in behandelingen met botox en fillers, laser en huidverbeterende behandelingen. Je vindt Amstelzijde Kliniek in Ouderkerk aan de Amstel, op loopafstand van de restaurants Loetje en Paardenburg. Ga naar www.amstelzijdekliniek.nl, onze Facebookpagina of bel 020 472 38 88.

Meer weten over Amstelzijde Kliniek? Check ons archief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *