Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Met Amstelzijde Kliniek stralend de feestdagen in

Nu de winter in aantocht is, is het hoog tijd voor extra huidverzorging. Hayri Hortoglu, expert op het gebied van botox, injectables en laserbehandelingen, vertelt er alles over in zijn column.

De feestdagen staan voor de deur! Dat betekent cadeautjes shoppen, kerstmenu’s samenstellen en natuurlijk ook nadenken over je outfit en je look. Natuurlijk wil je er in de mooiste tijd van het jaar stralend en op je best uitzien. Met een totaal Beauty Concept helpt Amstelzijde Kliniek je hier graag bij.

Laserbehandelingen voor resultaatgerichte huidverbetering

Een doffe en ongezonde huid maakt dat je er ouder en vermoeider uitziet. Onze huidtherapeute kan door middel van laserbehandelingen de huid significant verbeteren. Dan wordt de structuur van de huid mooier, lijntjes en rimpels verminderen en de huid wordt strakker.

De elastine- en collageenproductie wordt gestimuleerd en dat zijn precies de stofjes die zorgen voor een mooie en jonge huid. Laserbehandelingen zijn niet alleen een uitkomst bij huidverjonging, ook bij littekens door acne en bij pigmentvlekken geeft deze methode prachtige resultaten.

(Chemische) peelings voor een stralende en verjongde huid

Naast de milde peelings, introduceren we de intensieve Cosmo Peel Forte van Dermaceutic. Dit wordt ingezet tegen rimpels, een onregelmatige huidstructuur, een rokershuid, pigmentvlekken, littekentjes door acne en verslapping van de huid. De Mela Peel Forte is uiterst effectief tegen pigmentvlekken en melasma.

Voor verbetering van de huid kan een peeling een op zichzelf staande behandeling zijn, echter in combinatie met IPL- en laserbehandelingen worden vaak de mooiste resultaten behaald.

Geen vermoeide of boze blik meer met botox

Begin je je echt te storen aan een bepaalde rimpel? Vragen mensen vaak of je moe bent, of boos? Dan kan botox uitkomst bieden. Fronsrimpels, voorhoofdsrimpels, kraaienpootjes en hangende mondhoeken kunnen met botox goed worden behandeld.

Fillers accentueren je eigen schoonheid

Het woord ‘filler’ zegt eigenlijk precies wat het doet: het herstellen van volumeverlies en het opvullen van rimpels. Door een verminderde aanmaak van elastine en collageen neemt het steunweefsel af naarmate we ouder worden. Daardoor worden de gelaatstrekken minder strak en minder vol. Met fillers kan het verdwenen volume in wangen, lippen en traangootjes worden hersteld en rimpels en vouwen kunnen met fillers worden opgevuld.

Kosteloos en vrijblijvend consult

Ben je benieuwd welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huid of wil je meer informatie over een specifieke behandeling van één van onze specialisten? Kom dan eens vrijblijvend langs in onze kliniek.

 

Amstelzijde Kliniek is hét adres voor persoonlijke aandacht en natuurlijke resultaten. De kleinschalige kliniek is gevestigd in een monumentaal pand in het pittoreske hart van Ouderkerk aan de Amstel en is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen. Aan het hoofd van de kliniek staat dokter Hayri Hortoglu, expert op het gebied van botox, injectables en laserbehandelingen.

W www.amstelzijdekliniek.nl
T 020 472 38 88.

 

Share, , Google Plus, Pinterest,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *