Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Amstelzijde Kliniek: laser heeft vele voordelen

De Amstelzijde Kliniek is een kleinschalige cosmetische kliniek, gespecialiseerd in behandelingen met botox en fillers, laser en huidverbeterende behandelingen. Je vindt de kliniek in Ouderkerk aan de Amstel, op loopafstand van de restaurants Loetje en Paardenburg. In iedere uitgave verzorgt het een column over beauty.

Op een mooie manier ouder worden, wie wil dat niet? De mate van veroudering wordt bepaald door genetische factoren, uw gezondheid en uw levensstijl. Gelukkig kunnen we de natuur een handje helpen met diverse behandelingen, zoals behandelingen met botox en fillers, laser en huidverbeterende behandelingen. Onze visie op schoonheid is om uw uiterlijk te verbeteren, zonder dat uw omgeving direct ziet dat er ‘iets gedaan’ is. Een natuurlijk resultaat staat altijd voorop.

Ons team bestaat uit cosmetisch arts en eigenaar Dr. Hayri Hortoglu, huidtherapeut Marit van Boldrik en huidspecialist Monique ten Bruggencate. Door het bundelen van onze krachten kunnen wij u een volledig en persoonlijk advies geven. Ieder mens is immers uniek!

De gevolgen van de zomer

Hoe prettig de zon ook is gedurende de zomermaanden, achteraf zien we vaak de gevolgen ervan: een droge en doffe huid, meer pigmentvlekken en een toename van rode vaatjes en droogtelijntjes. De winter is bij uitstek geschikt voor laserbehandelingen, omdat u dan minder voorzichtig hoeft te zijn met de zon. Bij Amstelzijde Kliniek werken wij met de meest geavanceerde laserapparatuur. Een aantal laserbehandelingen die wij vaak uitvoeren:

Laserbehandeling voor huidverjonging

Met een laserbehandeling kan de structuur van de huid van zowel het gezicht als het lichaam sterk verbeteren. Lijntjes en rimpels verminderen en de huid wordt strakker. Doordat de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd, wordt de huid aanzienlijk verjongd.

Laserbehandeling van pigmentvlekken

Allerlei soorten pigmentvlekken kunnen met laser effectief worden aangepakt, soms in combinatie met peelings of een andere ondersteunende huidverzorging.

Laserbehandeling van verwijde vaatjes

Zichtbare rode vaatjes zijn goed te behandelen met laser. Het laserlicht wordt geabsorbeerd door de rode bloedkleurstof (hemoglobine) in het bloedvat, waardoor het vaatje wordt vernietigd. De resten worden door het lichaam opgeruimd.

Laserbehandeling van striae

De huidstructuur en de kleur van de huid verbeteren sterk door een laserbehandeling. Hierdoor worden striae veel minder zichtbaar. De techniek die wij gebruiken is wereldwijd de enige bewezen techniek voor striae.

De winterperiode is dé tijd voor een laserbehandeling! Kijk op onze website voor alle informatie. Graag verwelkomen wij u in de Amstelzijde Kliniek voor een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek!

Team Amstelzijde Kliniek

https://amstelzijdekliniek.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *