Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Extra huidverzorging in de winter

Nu de winter in aantocht is, is het hoog tijd voor extra huidverzorging. Hayri Hortoglu, expert op het gebied van botox, injectables en laserbehandelingen, vertelt er alles over in zijn column.

“Voorbij is de zomer toen de zon op uw huid, de cocktails, de zomerse bries en het zoute zeewater een lach op uw gezicht toverden. Maar verslechteren deze omstandigheden ook de conditie van uw huid. Bij Amstelzijde Kliniek kunnen wij met verschillende technieken uw huid verbeteren.

Botox  

Gezellige feestjes, misschien toch te veel zon… De rimpeltjes die u voor de zomer zag, lijken te zijn toegenomen. Gelukkig kunnen rimpels goed worden behandeld met botox. Botox zorgt ervoor dat het aanspannen van de behandelde spieren tijdelijk niet mogelijk is. Hierdoor krijgen rimpels de tijd om zich te herstellen en worden bijvoorbeeld fronslijnen en kraaienpootjes verzacht. Het resultaat: een ontspannen, frisse en jeugdige uitstraling.

Niet alleen de zomer, ook de tand des tijds laat haar sporen na. Een verlies van volume in het gezicht en verslapte contouren zijn het gevolg. Fillers op basis van hyaluronzuur kunnen rimpels en huidverslapping verhelpen, waardoor de balans in het gelaat wordt hersteld. 

Laserbehandelingen

Pigmentvlekken nemen onder invloed van zonlicht toe, daarom zien we er ouder uit. Met laserbehandelingen kunnen wij pigmentvlekken doelgericht en veilig verwijderen. Gemiddeld wordt na drie behandelingen het gewenste resultaat behaald. Een laserbehandeling kan ook worden ingezet tegen huidveroudering, striae, littekens, acne, ongewenste beharing en storende vaatjes in het gezicht en op de benen.

Huidverzorging

De schoonheidsbehandelingen in onze kliniek zijn er allemaal op gericht om uw huid intensief te verzorgen. Zoals een Reviderm microdermabrasie, dit levert een belangrijke verbetering van de algehele huidconditie op. Ook chemische peelings en mesotherapie zorgen voor prachtige resultaten.

Kosteloos consult

Welke behandeling het meest geschikt is voor uw huidconditie, hoeveel behandelingen nodig zijn en wat u kunt verwachten van een behandeling, lichten wij graag toe in een kosteloos consult.”

Amstelzijde Kliniek is hét adres voor persoonlijke aandacht en natuurlijke resultaten. De kleinschalige kliniek is gevestigd in een monumentaal pand van Ouderkerk aan de Amstel en is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen. Aan het hoofd van de kliniek staat dokter Hayri Hortoglu, expert op het gebied van botox, injectables en laserbehandelingen.

T 020 472 38 88

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *